Tomović hoće u Zadrugu 5 pod uslovom da bude najplaćeniji, a o Ivani Aleksić je imao šta da kaže

- Ne bih dopustio da budem rob rijalitija, ili bih bio najplaćeniji rijaliti učesnik, ili me ne biste videli tamo - isključiv je Vladimir

  • 7
Vladimir Tomović, Ivana Aleksić Ivana Aleksić, Vladimir Tomović, Foto: Nikola Tomić, Instagram/_ivv_

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović kaže da smatra da je Ivana Aleksić dobila džekpot time što se razvela od Nenada Aleksića Ša

- Kad je u pitanju razvod, nije ona izgubila ništa, koliko se ja razumem. Na onaj način izgubiti muža to je džek-pot u životu. Pati što nije ovde u Baru, koliko se ja razumem u muško-ženske odnose, a ne znam da li za ostalo pati - rekao je Tomović, pa je onda pred kamerama pozvao Ivanu, koja je potvrdila njegove reči.

- Novinari su tu kod mene i postavili su mi nekoliko pitanja. Hoćeš li ti meni da odgovoriš? Da li Ivana pati? Ja sam rekao da patiš što već dva dana nisi tu. Da li patiš što si se razvela? - pitao ju je Tomović.

- Ne patim, ali patim što nisam s vama u Baru - odgovorila je Ivana.

Nenad Aleksić se nedavno izvinio svom rijaliti-neprijatelju Vladimiru zbog svega oko čega su se sukobili u Zadruzi, a Tomović je tada za Telegraf JETSET ironično prokomentarisao celu situaciju.

Međutim, sada je prihvatio izvinjenje.

- Nema potrebe da me Ša kontaktira. Ako želi da me pita da me pita da li sam mu oprostio i da li sam prihvatio njegovo izvinjenje, evo mogu javno da mu kažem da prihvatam njegova izvinjenja u rijalitiju - rekao je Vladimir za Republiku.

Vladimir je pre nekoliko meseci diskvalifikovan iz Zadruge 4 zbog, kako se navodilo, ucenjivanja produkcije i davljenja i obaranja Marka Đedovića, a pričalo se da će Pink do njega na sudu potraživati 5 miliona dinara.

- Ružno je malo o sebi da pričam, ali sam principijelan i dosledan za neke stvari, tako da nema nazad.. Ove sezone sam bio skroz neispoštovan od strane produkcije, eto mogu diretktno da kažem. Bio sam neispoštovan 101 posto. Sad vidim da sam i tužen, ali ne zanimaju me tužbe, nikada platiti neću nikakve kazne... Ja se dosada nisam oglašavao povodom toga, ali evo, neću nikad dati jedan dinar, može čitav svet da zna i vidi, ali neću - rekao je Tomović i dodao:

- Sve i ako budem trebao da idem na robiju od 100 godina, otići ću, ali da se zna da sam krvavo zaslužio svaki dinar koji sam dobio od Pink televizije, a to što me tuže, mogu da me tuže do kraja života.

- Oni su mašina, moć, a ja sam seljak iz Bara, neću da klečim ni pred kim. Sve i da imam milione, neću dati pare. Tužili su me, ali nisam ispoštovan. Krvario sam godinu dana, sedam meseci sada, četiri meseca prošle Zadruge, jedan mesec u Zadruzi 2, znam čega sam se sve odrekao, pare koje sam uzeo sam zaslužio - izričit je Vladimir.

Vladimir je otkrio da postoje simpatije između Ivane i njega.

- Kome se ne bi dopala tako divna devojka? Prirodna, normalna, komunikativna, lepa, iskrena, čitava moja porodica i ja imamo lepe reči za nju. Uskoro će opet da dođe kod nas.

- Naravno da postoje simpatije, ko bi normalan onakvu divnu ženu želeo drugome, a ne sebi? Situacija je takva kakva jeste, ona je žena koja je ostavljena,na onakav način, to je neprimeren za bilo koju ženu, a ne za takvu damu da bude ostavljena. Ona je sad u fazi u kojoj nije spremna ni za šta kada su emocije u pitanju, ali je definitivno predivna devojka - otkrio je on.

Tomović bi podržao Ivanu u slučaju da ona prihvati da uđe u rijaliti. Kako je rekao, neke rijaliti-ponude je Ivana odbila zbog njega.

- Podržao bih je, ja sam pre svega njen prijatelj. Ne znajući da nju i ne znajući da je ona prijatelj sa mojim bratom, branio sam njene stavove u Zadruzi, jer su joj se dešavale monstruozne stvari sa strane njenog muža. Njenu odluku i izbor bi podržao, ali mislim da ona nije osoba koja bi ušla u rijaliti. Imala je ponude kakve niko nikada nije imao kada je Zadruga u pitanju, to mogu odgovorno da tvrdim, ali ona je neke ponude odbila zbog mene - rekao je Vladimir za pomenuti portal.

- Ne planiram da uđem, ali ako bi ikada u životu pomislio neko da me pozove, ja bih bio najplaćeniji rijaliti učesnik u tom trenutku u tom formatu. Niko u Srbiji ne zavređuje više nedeljni honorar od mene i nikada više u životu za siću ne bi tamo ulazio. U odnosu na ono što sam ja prikazivao i davao tamo, ulazio sam za siću. Ne bih dopustio da budem rob rijalitija, ili bih bio najplaćeniji rijaliti učesnik, ili me ne biste videli tamo - isključiv je Tomović.

Video: Brenina snajka sa Ivanom slavi razvod od Ša: Zapevala s Kijom, a pesma ima jasnu poruku muškarcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    23. jul 2021 | 17:00

    Bice Tomovicu i Ivani dobro na daljinu...ali da on bude u vezi,nikako!!!Ni jedna devojka nije ostala sa njim.Mamica odredjuje,mama i sin nalaze mane svakoj...Ova je bila udata...itd

  • Anja

    29. jul 2021 | 15:15

    Samo napred Vladimire.

  • Miloš

    29. jul 2021 | 15:13

    Pametan i obrazovan momak.Retkost u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA