Ivan Gavrilović se video sa bivšom suprugom: Ništa od pomirenja, pevač ipak ženi ljubavnicu Milijanu

Ivan je otkrio i da li je ljubavnica Milijana upoznala njegovu decu

  • 7
Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović Printskrin: TV Happy/Instagram/milijana_official

Pevač i bivši rijaliti učesnik Ivan Gavrilović bio je gost jedne emisije. Ivan je govorio o učešću u "Parovima" i javnoj preljubi koju je počinio sa Milijanom Bogdanović.

- Nikad ne bih rekao da ću se zaljubiti u rijalitiju. U rijaliti sam ušao zbog te televizije, da ispravimo neke stvari. Imao sam dužnost prema televiziji koja je pravila rijaliti. Niko nije ni sanjao da će ovo da se desi. Ja 5 banki, ona je žena u mozgu kao da ima 1000 godina. Ambiciozna je, ganja ljubav, da ti daje podršku - govorio je Gavrilović.

Gavrilović je govorio i o ženi Marini, a otkrio je i da li je ljubavnica Milijana upoznala njegovu decu i kakvi su im planovi:

- Žena je još uvek zakonita, civilizovana je, razgovarali smo. Sve je teško i užasno. I njoj je bilo jako teško. Ne bih voleo da se vraćamo na to. Deca još nisu upoznala Milijanu, kad legne sve na svoje, ne znam kako će deca zbog svoje majke. A ona je okej. Teško mi je što je sve javno, a možda je i bolje tako. Mnogi viču "prodao", nisam prodao zbog rijalitija, to se desilo iz emocija. Marina zna da sam ja dete u duši, nisam znao da ću se zaljubiti kao malo dete. Milijana i ja živimo zajedno sad, idemo na Zlatibor. Nismo kupili stan, ali neke nekretnine ćemo uzeti zajedno, ali još je rano da se govori o tome. Laž je bila da smo polomilili apartman i da smo ostali dužni. Milijana mi je unela mladalački duh, osećam pozitivu, promenu. Osećam divnu energiju, želje za poslom, pesmom, za nečim drugim. Ja ne vidim drugi izlaz osim ženidbe - ističe on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    23. jul 2021 | 19:58

    E moj konj..jedan.Ni svestan nisi kako ćeš završiti po stare dane,ali tako i treba,ostavio si i osramotio svoju porodicu,sram te bilo.

  • vaske

    23. jul 2021 | 19:12

    Koji klovn, to je strasno.

  • Cofi

    23. jul 2021 | 18:34

    Kad se setim kako je plakao sto nema leba da jede na negujmo stranici.... Jbt život kako se ljudi peomene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA