≫ 

Olivera Konatar stavila tačku na priče, pa otkrila da li dozvoljava Vuku da viđa njihovu ćerku

Vuk Mob je nedavno istakao kako bivšu verenicu nije varao, i naglasio da mu ćerka nedostaje, nakon čega nije belodanio zbog čega dete ne viđa.

  • 0
Olivera Konatar, Vuk Mob

Foto: Instagram/iamvukmob

Olivera Konatar, novinarka i bivša verenica Vuka Moba, oglasila se na svom Instagram nalogu kako bi istakla da reperu ne brani da viđa njihovu ćerku Teonu.

Tom prilikom, ona je poručila kako ne želi da daje komentare o odnosu sa reperom, ali i javno naglasila da mu ona ne brani da viđa dete.

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je Olivera na Instagramu.

Podsetimo, Vuk Mob je nedavno istakao kako bivšu verenicu nije varao, i naglasio da mu ćerka nedostaje, nakon čega nije belodanio zbog čega dete ne viđa.

- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu verenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najverniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razboleo otac, mnogo toga se promenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je naterala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Ćerkica dosta liči na Olju - ispričao je. za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA