≫ 

Maja Berović napravila spektakl u crvenom kostimu: Nimalo romantična, ali je zato provokativna

Pevačica je tokom koncerta promenila dve odevne kombinacije

  • 4
Maja Berović

Maja Berović, Foto: Promo

Muzička zvezda Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Nišu, a preko tri hiljade ljudi uživalo je u muzičko scenskom spektaklu.

Tvrđava je bila mala da primi sve one posetioce, te su mnogi koncert pratili izvan tvrđave. No, to nije sprečilo Maju da napravi atmosferu za pamćenje, te da svi odu kućama veseli.

Čim je kročila na scenu, publika je Berovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i vriskom, a Maja je koncert otvorila pesmom "Harem".

- Dobro veče Niš, kako ste mi večeras? Posle dužeg vremena, večeras se ponovo družimo. Da čujem koliko beba ima večeras u publici? - rekla je Maja koja je u veoma atraktivnom izdanju izašla na scenu.

Tokom prvom dela koncerta ponela je na sebi kratak šorts i majicu, koju je njen stilista Petar Trbović ukombinovao sa belim čizmama, dok je za drugi deo nastupa odabrala da joj čitav stajling bude u crvenoj boji. Kožne čizme i triko istakli su sve njene atribute, a Maja je više od dva sata sa svojom publikom pevala dobro znane hitove.

Ovo je zvanično početak Majine mini letnje turneje, a već večeras, 24. jula, održaće koncert u Novom Sadu, nakon čega se koncertna turneja "Intime" seli u druge gradove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA