≫ 

Ilda o emotivnom krahu koji je doživela sa starijim čovekom: Imala sam najveću ljubav, ali prošlo je

Pevačica je iskreno govorila o bivšoj i najvećoj ljubavi

  • 7
Ilda Šaulić, promocija pesme Sad me tražiš Ilda Šaulić, Foto: ATA images

Pevačica Ilda Šaulić godinama uživa u srećnom braku sa Bojanom Vučkoićem, sa kojim ima ćerkicu Emu, međutim, pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga doživela je emotivni slom od kojeg je mislila da se nikada neće oporaviti.

Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, pevačica je bila u strastvenoj ljubavi sa muškarcem koji je bio dosta stariji od nje.

Navodno su se toj Ildinoj ljubavi tada protivili i njeni roditelji, pokojni kralj narodne muzike, Šaban Šaulić i Goca Šaulić, a pevačica je i sama govorila o ovoj zabranjenoj ljubavi kada je njoj došao kraj.

- Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna - rekla je Ilda tada.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan već neko vreme su u Americi, gde je pevačica "promenila" karijeru, pa tamo deci drži privatne časove tenisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA