≫ 

Pevali su za 300 €, sada uzimaju i do 10.000: Evo kolika je cena nastupa pevačima posle Zadruge

Nakon učešća u rijalitiju njima je "skočila" cena nastupa

  • 59
Kristina Kija Kockar, Slobodan Radanović, Teodora Džehverović i Sandra Rešić

Kristina Kija Kockar, Slobodan Radanović, Teodora Džehverović i Sandra Rešić, Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images, Pixabay

Veliki broj učesnika "Zadruge" bavio se pevanjem i pre nego što su ušli u rijaliti, međutim, neki od njih su baš ovim putem uspeli sebi da podignu cenu i unovče to što su mesecima živeli pod budnim okom kamera.

Sloba Radanović je definitivno neko ko je obeležio ne samo prvu sezonu već i ostale, jer se njegovo ime stalno pominje. Kristina Kija Kockar, ali i Radanović, u nekoliko navrata su isticali da je njen tadašnji muž, iako je kvalitetan pevač, za nastup uzimao između 300 i 500 evra.

Nakon izlaska iz rijalitija ta suma se znatno uvećala, otišla je na 3.500 evra, a sada pevač po nastupu zaradi od 6.000 do 7.000 evra, tvrdi izvor "Kurira".

Teodora Džehverović je takođe bila učesnica "Zadruge 1" i to joj se baš isplatilo. Pevačica je pre rijalitija, što se cene tiče, bila slična Radanoviću, a sada ga je, kako izvori tvrde, i prešišala.

- Pre "Zadruge" uzimala je od 200 do 500 evra. Kada je izašla, to je skočilo na nekih 2.500 evra, i tako je bilo jedno vreme. Ona dosta ulaže u sebe i karijeru, sada zarađuje od 8.000 do 10.000 evra po nastupu. To ne treba da čudi jer je obožavaju i njeni nastupi su rasprodati, a na Instagramu je prati više od milion ljudi - rekao je izvor.

Poslednja sezona "Zadruge" takođe je bila ispunjena kvalitetnim pevačima koji pre rijalitija nisu "vrteli" zavidne cifre na nastupima, ali im je ipak ovaj format programa pomogao.

Mišel Gvozdenović peva dugi niz godina, on se takmičio i u "Zvezdama Granda", gde je zauzeo peto mesto, ali sve do "Zadruge 4" nije imao veliku popularnost.

Kako izvor blizak estradi tvrdi, on je retko kad imao tezge koje su plaćene iznad 600 evra, dok se sada to znatno promenilo. Za manje od mesec dana, kada je Mišel napustio kuću u Šimanovcima, njegova cena je skočila čak na 2.500 evra.

Šuška se da je Sandra Rešić konačno dobila honorar dosledan takvom vokalu kao što je njen.

- I ona je pevala za smešne pare. Nekada pomislim da je poniženje da ona peva za 500 evra, a neko ko nema sluha uzima pet puta više. Sandri je sada skočila cena, napravila je dobru reklamu i sada uzima između 1.500 i 2.500 evra - dodaje izvor pomenutog lista.

Reperi su, kako se navodi, imali dobru cenu i pre rijalitija, pa im je ovo sada samo dodatno podiglo honorar.

Sredinom poslednje sezone "Zadruge" došlo je do rasprave kada je Vladimir Tomović ustao i rekao da je Vuk Mob najplaćeniji reper na našim prostorima, ali je Nenad Aleksić Ša skočio i istakao da ipak sebe smatra za "najskupljeg" repera u Srbiji.

Priča se da su se njihovi nastupi pre rijalitija kretali od 3.000 do 4.000 evra, a da sada mogu da uzmu oko 5.000 evra po nastupu, govori izvor blizak reperima.

Video: Nek laju svi, Tea keš će uzeti: Pevačica ne zna gde će sa bakšišom, pare lete na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    25. jul 2021 | 10:49

    Od svih njih jedino Sloba i Misel znaju da pevaju.

  • Bojana

    25. jul 2021 | 12:42

    Da postoji normalan sistem vrednosti ovaj Radanović bi posle Zadruge mogao da peva samo u palanačkim prčvarama, gde po onome što je pokazao i pripada.

  • Naravoučenije

    25. jul 2021 | 14:57

    Dragi muškarci, varajte i ponižavajte svoje žene što besramnije i što bezdušnije, možda i vama skoči cena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA