Stanija ponudila reklamu u zamenu za kućni aparat: Nije očekivala odgovor koji je hit na mrežama

Prepiska se masovno šeruje i komentariše

  • 20
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: Nikola Tomić

Stanija Dobrojević neretko ističe da odlično zarađuije od reklama na Instagramu, ali je isplivala prepiska da je starleta ovog puta odbijena za saradnju.

Naime, na jednom Instagram profilu je ostvanula Stanijina ponuda za saradnju, međutim, nije sve išlo onako kako je Stanija zamislila.

Starleta firmi nudi reklamu na svom Instagram profilu, koji ima više od milion pratilaca, a da u zamenu dobije neke kućne aparate, ali njena ponuda je odbijena.

- Dobar dan, da li ste zainteresovani za saradnju? Da mi poklonite neki aparat za kuhinju (aparat za espreso kafu, mikser ili toster) a za uzvrat da vas reklamiram na mom Instagramu, koji broji više od milion pratilaca - napisala je Stanija u poruci.

Ljudi iz firme su Staniji kratko i jasno odgovorili sa "Ne" i dodala emotikon koji plače od smeha, a time su joj stavili do znanja da u njihovoj ponudi nema ništa za džabe.

Profil kojem je straleta ponudila saradnju, objavio je Stanijinu ponudu, a prepiska se masovno šeruje i komentariše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasa

    25. jul 2021 | 12:29

    Mukica😂🤣😅37g.voda onog balavca ko neki privezak i moli za miksere, suknjice, helankice...Uspesna zena u tim godinama, ne moljaka po instagramu za kucne aparate. Ona zivi u nekoj iluziji, ocigledno nije svesna da je pun instagram mladih i prelepih devojaka i da je njeno vreme proslo, plus sto ke svs plasticna izbotoksirana i ne lici vise na sebe. Lazni pratioci, lazni zivot

  • Boris

    25. jul 2021 | 12:42

    Kakva je to firma kad javno objavljuje poslovne ponude. Ja ih razumem, ni ja je ne bih angazovao ali nije fer prema njoj. Ipak ih je lepo pitala.

  • Gorana

    25. jul 2021 | 13:05

    Imam transfer blama od ove Stane, milion pratilaca ima, prodaje svoju kozmetiku i opet moli firme za reklamu, očigledno joj posao sa "Organikom" ne ide po planu kad mora da moli za reklamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA