≫ 

Ivana Korab potresno o vantelesnoj i gubitku bebe: Naricala sam koliko mi je bilo teško...

- Mesec dana sam bila kao zombi - rekla je ona i ženama poslala snažnu poruku

  • 6
Ivana Korab

Ivana Korab, Printskrin: Instagram/ivanakorab

Srpska manekenka Ivana Korab u februaru ove godine rodila je sina Matea, kog je dobila uz pomoć vantelesne oplodnje, a sada je otvoreno govorila o prethodna dva pokušaja da postane majka.

Ivana je javno podelila svoje iskustvo, kako bi pružila podršku ženama koje prolaze kroz istu ili sličnu situaciju. Ona je u videu na Instagramu otkrila da se, dve nedelje nakon druge vantelesne oplodnje, suočila sa gubitkom bebe.

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam - rekla je manekenka.

- U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je Ivana.

Uprkos lošem iskustvu, nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela, i pre pet meseci rodila zdravog dečaka.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: "E, okej, nije mi suđeno". Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš - dodala je Ivana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Video: Šta parovi nikako ne smeju da urade kada saznaju da imaju problem sa neplodnošću?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    25. jul 2021 | 15:36

    Svaka čast ! Srećno !

  • Bravo

    25. jul 2021 | 15:53

    Prelepa, uspesna i ostvarena! O ovakvim zenama zelim da citam i da ulivaju nadu mnogima koji se bore za zacece! Drzite se ljudi, bice bolje!

  • Miki

    25. jul 2021 | 15:27

    Žena za sva vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA