≫ 

Darine vrele poze iz ugla o kojima mnogi sanjaju: Najbolji je pogled iz ptičje perspektive

Pevačica je vrućim kadrovima počastila svoje fanove

  • 10
Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara nakon Turske odmara u Crnoj Gori, gde pokazuje svoje zanosno telo na koje bi malo ko mogao da ostane ravnodušan.

Dara je pozirala u malenom crvenom bikiniju, dok se preplanula i "mokra" baškarila u bazenu, ali i van njega.

Ono što su mnogi primetili jeste da je Bubamara drastično smršala i da nikada brutalnije nije izgledala u bikini izdanju.

"Bomba", "Predobra", "Daro, da li hoćeš da mu budeš devojka", "Nikad bolje nisi izgledala", "Baš si smršala", "Kakva mačka", "Goriš", neki su od komentara.

Podsetimo, Dara uživa u ljubavi sa 21 godinu mlađim Tonijem, a kako je više puta isticala, njima razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku.

- On ima u glavi 45, a ja 25 (smeh). Meni to nije bilo bitno, stvarno. To je normalno u svetu, naravno da je kompliment, ali niko ne priča o godinama, to je ljubav. Jedino je u Srbiji tabu. A u stvari privatno, neke žene koje nisu javne ličnosti, jao, jao... Mene je baš briga za druge, ja radim šta hoću i šta želim, to je ključ mog uspeha. Ja nikad nisam živela lažno - rekla je ranije Dara.

Video: Poznate cice pobegle iz tmurnog Beograda da svoja zmijska tela osunčaju na egzotičnim destinacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA