≫ 

Haris Džinović o novoj kući u koju su se porodično nedavno uselili: Još nisam našao svoj kutak

- To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina - rekao je pevač

  • 7
Nikad nije kasno Haris Džinović Foto: ATA images

Pevač Haris Džinović nedavno se posle tri godine uređivanja s porodicom uselio u novu luksuznu vilu u Beogradu, čije je uređenje detaljno planirao sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Popularni pevač je priznao da nije bilo zahtevnih radova i da nije puno "mučio" arhitekte, ali i da je srećan što su se konačno uselili u novi dom.

- To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla - rekao je Haris, pa otkrio i da je neke stvari prepustio supruzi.

- Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina sa arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvek bude sve po njihovom, pa sam se sklonio. Melina je umetnik - izjavio je, a na pojedine naslove u medijima se nije previše osvrtao.

- Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda... - iskren je bio pevač, ali je i priznao da kuća nije onakva kakvu je želeo.

- Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i sretan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje - rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti - otkrio je Haris.

Video: Haris Džinović iskreno o novim trendovima, Bubi i Jali, ali i supruzi Melini koja je osvojila Holivud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. jul 2021 | 21:16

    Gledao sam u nekoj emisiji dok je kuća bila u izgradnji kako briše cipele od blata i papir baca pored kola......glumi nekog gospodina a u stvari je ...............

  • Mare

    25. jul 2021 | 20:52

    Pravo zboriš ljudino; radio si, zaradio, ni od koga nisi uzimao, pa sad uživaj u plodovima svoga rada.

  • Tane

    25. jul 2021 | 20:46

    Sve ok ali kako je u Sarajevu ne sagradi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA