≫ 

Stefan krši saobraćajne propise, a Jovana ga snima: Karić ne poštuje zakon i peva

Bivši zadrugar, ne samo da je vozio bez pojasa, nego je i držao mobilni telefon u rukama

  • 6

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević snimila je svog izabranika Stefana Karića u automobilu tokom vožnje, a on je tom prilikom kršio saobraćajne propise.

Naime, njih dvoje su išli na svadbu, a Jovana je nesvesno zabeležila kako njen emotivni partner  krši zakon i sve to podelila na društvenim mrežama.

Misica i njen dečko su uživali u pesmama koje su išle na radiju, pevali sve vreme i gledali u kameru, pri čemu je Jovana, kao svaki savesni građanin, nosila sigurnosti pojas.

Stefan, sa druge strane, ne samo da je vozio bez pojasa nego je i držao mobilni telefon u rukama što su dva ozbiljna saobraćajna prekršaja.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se učesnici rijaliti šou-programa "Zadruga" nađu na meti kritika zbog kršenja zakona u saobraćaju budući da je Marko Đedović javno ukazao na to da Tara Simov vozi bez dozvole, na šta mu je ona kratko poručila da "može samo da je tuži".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 23

    25. jul 2021 | 23:44

    Da mu nije maćehe,ko zna gde bi bio!!!

  • Ja

    26. jul 2021 | 01:12

    Koga boli uvo za ovo dvoje. Nikada nisu u rijaliti ušle dve iritantnije osobe od njih. Samo kad ih skinuse sa ekrana, sad neka se psuju, pljuju, vređaju i biju u svoja 4 zida.

  • Fuuj..

    26. jul 2021 | 12:34

    Antipaticni, iritantni, arogantni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA