≫ 

Ko je, zapravo, dečko Anastasije Ražnatović: Završio školu sa prinčevima, u Americi ima svoj biznis

- Njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi - navodi izvor

  • 53
Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić Foto: Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović već duži niz godinama uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem koji se retko pojavljuje u javnosti, a njegova biografija je zanimljiva.

Ovaj momak je iz Novog Sada, gde je njegova porodica "na dobrom glasu" i često su se mogli čuti komentari da su "izuzetno imućni".

Međutim, pored stabilnih temelja, Kuljić je i sam sebi stvorio bogatstvo i to biznisom kojim se bavi u Americi.

- Sve što imaju stekli su zahvaljujući velikom trudu i radu i porodičnom poslu koji su prenosili s kolena na koleno. Po celoj Vojvodini su posedovali mlinove. Neke su prodali, a neke su zadržali do danas - ispričao je dobro obavešteni izvor.

- Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis - otkriva izvor i dodaje kako je Cecin zet pokrenuo posao kojim se i danas bavi.

- Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi - navodi izvor .

- Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - zaključio je izvor Alo!.

Inače, Đorđe je neko vreme živeo sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente, koja je jednom prilikom govorila o Kuljiću.

Mrzela sam ga kad sam ga upoznala, onda smo bili cimeri u Njujorku, ukrao je sve moje drugarice. Želela sam ga za deverušu, ali to bi bilo čudno. Skoro 15 godina je prošlo i ne znam zašto ga još nismo usvojili - istakla je ona jednom prilikom.

Kada je reč o poznatim devojkama sa kojima je dovođen u vezu, ona sa kojom je i uslikan jednom prilikom u hotelu u Crnoj Gori jeste Stanija Dobrojević. Tada se, ujedno, i prvi put u javnosti čulo za ovog momka.

Video: Anastasija u krugu najdražih oduvala svećice, a onda se začula pesma koju niko nije očekivao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    26. jul 2021 | 11:09

    Kako je decko krenuo od nule, ako su njegovi imucni kolenima u nazad, to mi malo nejasno

  • sara

    26. jul 2021 | 11:53

    Te srednje škole nisu nikakve elitne, zna se koje su elitne škole u svetu, a u te internate u Švajcarskoj može da ide svaka šuša koja ima pare, a najviše i idu deca novopečenih bogataša iz Iskočne Evrope koja je daleko od bilo kakve elite.

  • Mirko

    26. jul 2021 | 14:16

    Džaba mu "škola sa prinčevima" kada je sa pevaljkom a ćerkom pevaljke.Na kraju će ipština da se pobrine za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA