≫ 

Kristijanova ljubavnica očarana njegovom ženom: Družila bih se s njom, rekla mi je da nisam kriva

- Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle - rekla je Spalevićeva

  • 5
Zadruga 4, Finale Kristina Spalević / Foto: Nikola Tomić

Nakon završetka Zadruge 4, par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jeste Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević.

Golubović je pre nekoliko dana Kristinu upoznao i sa bivšom partnerkom, a još uvek zakonitom ženom Ivanom i njihovom ćerkom Verom, a ceo susret bio je veoma potresan kako njemu, tako i Kristini.

Suočavanje sa Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete Kraljevu.

- Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim - rekla je Kristina dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom decom.

- Ako bude prilike da vodi Veru sa sobom na neko putovanje, onda ćemo ići zajedno, ali ćemo i u Kraljevo opet ići. Nije niko na ratnoj nozi. Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dete, pa bih želela da naše dete provodi vreme i sa Kristijanovom decom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba - rekla je Spalevićeva i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom.

- Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dve smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako - rekla je Spalevićeva za Objektiv.

Kristijan je pre nekoliko dana ispričao kako je iz njegovog ugla protekao pomenuti susret.

- Ivana je znala da treba da dođem i donesem poklone maloj za školu. Ona je rekla da je ne stavljam u neprijatnu situaciju, bio sam uporan kao da sam osećao da tako mora. Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla: "Zašto je pobegla?" Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u lice.

- Rekla je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku i rekla joj da nije ljuta na nju nego na mene. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je da ako bi ikada poželela da odustane od mene to bi uradila zbog moje bivše žene, jer joj je toliko žao. Ivana odaje lik svete osobe, ona je normalna, nemam ništa protiv prelepih žena, ali ona je nešto posebno. Uvek kad pričam o njoj steže mi se dijafragma, voleo bih da ostavim dušu i srcu da trpe greške zbog mojih loših postupaka. Ne mogu da dozvolim kad sam jednu prodao, da i drugu pustim niz vodu - rekao je Kristijan u emisiji Zadruga - Narod pita.

Video: Kristijan o svom najdužem intimnom odnosu, Kristina se iznervirala: A svi su ubeđeni da je slagao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👏

    26. jul 2021 | 12:22

    Spasila se žena i ja bih na njenom mestu bila jako ljubazna prema ljubavnici. To se zove prijateljica- hvala slobodo.

  • xxx

    26. jul 2021 | 12:58

    Cega se pametan stidi budala se ponosi

  • Ajde

    26. jul 2021 | 16:39

    Ilija Gromovnice, udri ne cekaj! Nakotilo se svasta, spasavaj dobre ljude od ovakvih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA