≫ 

Dušan Jovančević nam je poslao šokantne slike: Tvrdi da je Tanja povredila dete, ali to nije sve

- Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama - priča Dušan

  • 33
Tanja Savić, Dušan Jovančević

Tanja Savić, Dušan Jovančević / Foto-kolaž: Nikola Tomić, ATA Images

Dušan Jovančević poslao je redakciji portala Telegraf.rs fotografije koje su, tvrdi, dokaz da je Tanja Savić navodno fizički povredila jednog od njihovih sinova.

Kako je istakao u porukama koje nam je poslao, dete mu je tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje.

- Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž - napisao nam je Dušan u poruci.

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama - dodao je Jovančević.

- Ona ih dresira, šta da pričaju meni i kako da odgovore na pitanja. Ne mogu slobodno da pričam sa njima, ona se stalno ubacuje - zaključio je Dušan.

Nakon toga, Dušan nam je kao dokaz da mu je Tanja pretila da će ga tužiti prosledio i jednu glasovnu poruku koju je, kaže, dobio od nje.

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Tanjom Savić i dobijemo komentar od nje na Dušanove navode. Međutim, nije bila dostupna ni na jednom broju telefona, kako putem regularnih poziva, tako ni preko popularnih aplikacija kao što su Viber, WhatsApp... Takođe, ni na poslatu poruku nije odgovorila.

Pozvali smo i Tanjinu sestru Biljanu koja nam je rekla da će Tanji "reći da nam se javi", a navode iz teksta nije htela da komentariše.

Video: Kreće slavlje povodom dolaska Tanjinih dečaka: Suze same idu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volter

    26. jul 2021 | 18:06

    Oziljak je bjelicaste boje sto ukazuje ds je zadobijen davno, najvjerovatnije proje oar mjeseci. Svjeze rane izgledau crveno, bodi se malo granulaciono tkivo kako zarasta. Sam sebe ukopava, oziljci su nastali dok su djeca bila kod njega. Bolje da si skolu ucio, a ne da se oslanjas na socijalu Australije, pa da ostanes volina nepismena.

  • Vodolijax

    26. jul 2021 | 15:13

    Deca su raspuštena banda jer odrastaju sa takvim ocem........Ovoj Tanji neka je Bog u pomoći......

  • Tanja

    26. jul 2021 | 17:04

    Ovaj čovek treba da ide da se leči! Ostavi ženu na miru!!!!! I debil vidi da je reč o ožiljku, a ne svežoj rani. Kreten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA