≫ 

Vuk Mob ćerku nije video duže od mesec dana, a mogao je: Postavljen mu je jedan uslov

- Olivera je Vuku stavila do znanja da dete može da viđa kad god poželi, ali pod jednim uslovom, da ona bude tu - kaže izvor

  • 7
Olivera Konatar, Vuk Mob Olivera i Vuk / Foto: Instagram/iamvukmob

Reper Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar početkom juna su stavili tačku na svoju ljubav, a trenutno se vodi spor oko starateljstva nad njihovom četvoromesečnom ćerkicom Teonom.

Reper sa Oliverom nije u kontaktu, a dete nije video duže od mesec dana, ali ne jer mu je to zabranjeno.

- Vuk je u javnost izneo navode da je u toku proces oko starateljstva, što i jeste tačno. On dete nije video duže od mesec dana. Ipak, po svemu sudeći, deluje da je razlog za neviđanje zapravo neki inat. Od trenutka kad je Olja izašla iz njegove kuće u kojoj su zajedno živeli, na njegovu inicijativu oni više nisu u kontaktu, komuniciraju samo preko posrednika. Vuk nije zvao da pita za dete, a postoji razlog i zašto Teonu nije video duže od mesec dana - otkriva izvor za Blic i dodaje:

- Olivera je Vuku stavila do znanja da dete može da viđa kad god poželi, ali pod jednim uslovom, da ona bude tu. Ne želi da bilo ko bebu vodi negde gde ona neće biti prisutna. Teona ima četiri meseca, još je mala i Olivera smatra da kao majka uz dete mora da bude do njene treće godine.

- Predlagala je da dođu kod nje u stan, da ona bude u drugoj sobi, da dete negde dovede, šta god, samo da je i ona sa njima. Nije birala dane, bila je spremna za dogovor, ali Vuk nije tako hteo. Zbog nemogućnosti da se postigne dogovor, on i ostatak njegove porodice nisu videli bebu duže od mesec dana - navodi izvor.

Protekih mesec dana Vuk je bio u Bosni i Crnoj Gori, par dana je bio u Beogradu i to vreme nije proveo uz Teonu

Reper je i sam na društvenim mrežama ostavio niz snimaka i najavio nastupe koji su van granice, tako da je očigledno da narednih dana neće moći da vidi mezimicu, a u prilog tim tvrdnjama stoji da je nije video ni kad je bio u Beogradu, iako mu to nije bilo zabranjeno, je Oliverino saopštenje na Instagramu.

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je Olivera na Instagramu pre nekoliko dana.

Video: Reper je bio vidno uzbuđen i srećan što če prvi put videti svoju naslednicu uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    26. jul 2021 | 15:55

    Decko je teletabis

  • Koki

    26. jul 2021 | 16:24

    A on se bas trudi da je vidi- boli ga...

  • Jasna

    26. jul 2021 | 17:30

    Vuk je snobčina jedna ali ovaj put cu stati u njegovu odbranu. Mrzim ucene. Ovako je moja sestra radila. Kad zet dodje onda ga je smarala da se pomire i svaki dalji razgovor bi se zavrsavao vriskom i drekom kojoj mala deca ne treba da prisustvuju. Ne ucenjuj ga, ima ista prava kao i ti. Pusti ga da nasamo vidja dete. Sat vremena nasamo nije strasno ni za bebu od mesec dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA