≫ 

Probili led: Valentina i Isak objavili prve pesme posle finala Zvezda Granda

Pobednik sezone Mahir Mulalić je u studiju, a još sedam pesama očekuje mlade pevače

  • 6
Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović

Isak Šabanović, Aleksandar Milić i Valentina Kuzmanović / Foto: Z. K. Munja

Samo mesec dana nakon završetka poslednje sezone Zvezda Granda Valentina Kuzmanović i Isak Šabanović snimili su svoje pesme.

On kao drugoplasirani takmičar objavio je pesmu "Prvo jutro", autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, trećeplasirana finalistkinja bila muza jednog od čuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Miloša Roganovića sa pesmom "Hladno srce".

Kada je reč o pobedniku "Zvezda Granda" Mahiru Mulaliću uskoro se očekuje i njegova prva pesma, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gračanici, preuzimanju automobila, te mnogobrojnih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije ušao u studio.

Osim svega navedenog, očekuju nas jos sedam kompozicija koje ce dobiti mladi pevači, a za koje čelnici produkcije smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno rečeno, "leže", budući da su se tokom čitave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Tako neke od pesama koje ćemo uskoro čuti potpisuju Jelena Trifunović, Saša Lazić, Marko Cvetković, Miloš Roganović, ali i vrhunski grčki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime.

- Ideja je da se svake godine na albumima zvezda Granda okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene širokom stilu naše produkcije i da to bude odskočna daska za njihove tek započete karijere. S obzirom na to da prvo tražim pesme koje bi se mogle naći na albumima naših najvećih zvezda, posao nije uopšte lak, ali ponudićemo jedan raznolik i drugačiji muzicki splet.

- Naš cilj je da naše mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pevači. Veliki svakako jesu. Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zaslužuje takav predivan muzički završetak. Najpre ćemo pustiti pesme za prvo šetvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na šta smo jako ponosni. jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike - Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajedničke premijere - ponosno je istakao Aleksandar Milić Mili, direktor muzičke produkcije u Grandu.

Video: Isak Šabanović nam je otkrio da li ima devojku i koga je pozvao posle nastupa u Zvezdama Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • steva bozic

    26. jul 2021 | 14:48

    Ai zabole nas za ovo dvojee...ccccc sta postade ova Srbija jadnaa majko milaaaa

  • Vodolijax

    26. jul 2021 | 15:33

    Hoće li taj Isak i dalje meketati misleći da je Tifa.......

  • ZoKa

    27. jul 2021 | 05:41

    Juce sam preslusala njihove pesme,ni jedna mi se ne dopada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA