≫ 

Vojaž se oglasio nakon što je sprečio devojku da skoči sa mosta: Nikad nisam video tu količinu tuge

- Devojka koja je pomišljala na najgore bila je svesna, nije bila ni pod dejstvom alkohola ni pod dejstvom narkotika. Samo, bila je jako tužna i uplakana - istakao je Mihajlo

  • 13
Mihajlo Veruović Vojaž

Mihajlo Veruović; Foto: Nikola Tomić

Poznati reper Mihajlo Veruović Vojaž je svojom ljudskom reakcijom spasao život mlade devojke, koja je nameravala da skoči sa Brankovog mosta.

Sve se dogodilo u nedelju, 25. juna, dok je Mihajlo preko pomenutog beogradskog mosta prolazio sa kumom.

- Nikola i ja smo zajedno vozili bicikle na Brankovom mostu, išli smo do grada. Videli smo devojku da je prešla ogradu. U momentu kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili sa bajseva i uhvatili je oko grudi i gornjeg dela tela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila - otkrio je Vojaž.

- Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz šta god da prolazi da može da priča sa nama ako treba i celu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može da vidi saveznike i prijatelje i da kroz šta god da prolazi nije sama. Tako smo je džali neko vreme - dodao je on.

- Ne želim sada baš da otkrivam sve, to je ipak njen privatni život i privatna stvar, to sada nije ni važno. U sledećem momentu je došao još jedan čovek, onda je ona počela malo da se batrga i otima, shvatili smo da je to to. Sva trojica smo je zgrabili i prebacili preko ograde. Morali smo da je držimo dok nije došla policija i Hitna pomoć - objasnio je reper.

Kako je istakao, nikada nije video toliko tuga u nečijim očima.

- Ne smatram da je to što sam uradio herojstvo niti junaštvo, već ljudski potez osobe koja je bila u mogućnosti da nekome pomogne. Otac mi je rekao da sam blagosloven što sam bio u poziciji da nekome spasim život, i zaista jesam - kazao je mladi muzičar.

- Kroz život me vodi vera u boga i smatram da je upravo on zaslužan zbog toga što sam se u pravo vreme našao na pravom mestu i sprečio da jedna porodica bude zavijena u crno. Devojka koja je pomišljala na najgore bila je svesna, nije bila ni pod dejstvom alkohola ni pod dejstvom narkotika. Samo, bila je jako tužna i uplakana. Nikada pre nisam video tu količinu tuge na nečijem licu - istakao je Veruović za Alo!.

Video: Plakao sam posle raskida sa Breskvicom, ali više je ne volim: Vojaž iskreno za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA