≫ 

Ludilo na svadbi hrvatskog milijardera! Došao u starkama i mašini od 2.400.000 $, svirao mu Bajaga

Mate i Katarina su priredili raskošno slavlje u Livnu

  • 19
Mate Rimac Mate Rimac / Foto: Profimedia/DENIS LOVROVIC/AFP

Venčanje hrvatskog inovatora i preduzetnika Mate Rimca, kojeg mediji nazivaju "hrvatski Ilon Mask" i njegove dugogodišnje devojke Katarine Lovrić privuklo je puno pažnje, a danas su počele da se pojavljuju fotografije i snimci sa proslave koje su otkrile neke detalje.

Rimac se oženio drugi put u dva meseca i potvrdio svoju ljubav s dugogodišnjom devojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog venčanja pred matičarem u Splitu, u Vili "Dalmacija", za tridesetak gostiju, Mate i Katarina sada su priredili raskošno slavlje. Iako su mogli birati bilo koji deo sveta i destinaciju koja se smatra raskošnom i luksuznom, odabrali su Livno. Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u okolini rodnog Livna, mesta koje Matu i Katarinu veže jer oboje iz tog bosanskohercegovačkog grada vuku porodične korene, a tamo su se i upoznali.

Lokacija venčanja bila je smeštena doslovno usred ničega, na polju, a do iste je vodila tek jedna ulica niz koju su simpatični svadbeni putokazi vodili goste u pravom smeru.

Mlada je blistala u venčanici s krinolinom na puf rukav, a Rimac je za ovu priliku odabrao karirano tamno plavo odelo i belu košulju. Ponovo je nosio starke, iste one koje je imao na opštinskom venčanju u maju ove godine.

Na svadbi su mladence i goste uveseljavali "Zabranjeno pušenje" i Bajaga. Po njihovoj želji, za prvi je ples zapevao Momčilo Bajagić-Bajaga (61) svoju "Bademi i so".

- Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu - rekao je tom prilikom Bajaga.

Na venčanju je bio reprezentativno parkiran i "bugati" hrvatskog biznismena o kojem svi pričaju - "Rimac Nevera". Kompanija Rimac automobili hrvatskog preduzetnika i inovatora većinski je vlasnik Bugatija.

Mladenci su iz crkve na svadbeno slavlje stigli u žutoj Rimčevoj "Neveri", a ni sam Bajaga nije odoleo fotografisanju s prepoznatljivim automobilom.

Momčilo je pozirao na haubi hiperautomobila sa sarajevskim fotografom Arnejem Misirlićem.

- Verujem, ne verujem - napisao je Misirlić uz fotografiju s Bajagom.

Na jednom snimku vidi se kako su se mladenci pridružili frontmenu Zabranjenog pušenja Seji Saksonu, pa s njim zapevali pesmu "Jugo 45". Sejo je iskoristio priliku da im čestita te im je, između ostalog, poželeo "još puno automobila koji će se zvati po vetrovima".

Mate je na to preuzeo mikrofon i odgovorio mu:

- Ma je**š aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovde vole - rekao je Mate, a njegov odgovor je izazvao aplauz.

Na Instagramu je jedna od gošći objavila snimak u storiju na kojoj Katarina, prema starom običaju, baca jabuku preko kuće. Na snimku se vidi kako je mlada zagrizla jabuku i iz sve snage je bacila preko krova kuće.

Pred Katarininu kuću u Odžaku stigli su trubači u kombiju leskovačkih tablica, dok su gosti pred Matinu kuću u mestu Lištani pristizali autobusima. Kako piše "24sata.hr", Mate je ispunio obećanje koje je dao meštanima te se proslava nastavila i drugi dan. Iako je on vegetarijanac i ne jede meso, Rimac je Livnjake počastio tako što je okrenuo vola teškog 800 kilograma.

Gostima je inače bilo zabranjeno da fotografije i snimke sa svadbe dele na društvenim mrežama, ali je ipak procureo koji snimak i fotografija.

Video: Naličje operacije Bugatti-Rimac: Nemci kontrolišu većinski paket hrvatske kompanije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐴

    26. jul 2021 | 17:23

    Pa šta? Čoveku nije bitno šta će da obuje i obuče kao što bi bilo nekima da su na njegovom mestu. Čovek je sasvim običan to što ima para ne izdvaja ga od ostalih. Barem nije nikog ubio na pešačkom prelazu, a nanogicu ostavio kod kuće da bi sa ženom i detetom na jahti bio.

  • no comment

    26. jul 2021 | 17:09

    Divnog li covjeka, svu srecu mu zelim

  • Mujo

    26. jul 2021 | 17:08

    Svaka cast. Ljubav treba promovisati na svakom koraku. Zelim mladencima dug i sretan brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA