≫ 

Ivan zaprosio ljubavnicu? Milijana: Spremni smo ne samo na brak, već i na sve ostalo!

- Zahvaljujemo se svima koji podržavaju nasu takozvanu zabranjenu ljubav - rekla je Milijana

  • 8
Milijana Bogdanović, Ivan Gavrilović Milijana Bogdanović, Ivan Gavrilović Foto: Instagram/milijana_official

Bivši rijaliti učesnici Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović ovih dana su u centru pažnje zbog priča o njihovom zajedničkom životu i o veridbi. Milijana je sada otkrila da očekuje da će do veridbe uskoro doći.

Na Milijaninom Instagram profilu osvanula je slika na kojoj deluje kao da Ivan prosi Milijanu jer kleči pred njom i drži je za ruku. Na drugoj njihovoj zajedničkoj slici se vidi i prsten, a sve ovo je podgrejalo priče da će se ovaj par uskoro venčati.

Bogdanovićeva nije isključila opciju braka sa Gavrilovićem, ali nije potvrdila da se veridba odigrala.

- Naravno da Ivan jedva čeka momenat da me zaprosi, hteo je u rijalitiju, ali da ne bude da je "fejk", čekali smo to napolju. Sada kad je pokrenuta parnica za razvod braka, možemo to i učiniti. Imali smo dosta prepreka koje je on, na moje zadovoljstvo, sa lakoćom prebrodio - rekla je Milijana za portal Srbija Danas i dodala:

- Bilo ih je dosta koji su bili protiv ali su morali da prihvate, ljubav uvek pobedi. Sada kada niko nema ništa protiv toga radujemo se kao mala deca, naravno da jedva čekamo. Zahvaljujemo se svima koji podržavaju nasu takozvanu zabranjenu ljubav. Spremni smo ne samo na brak već i na sve ostalo - zaključila je Milijana.

Inače, Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović započeli su romansu u rijalitiju Parovi, a zbog toga će se pevač uskoro razvesti od svoje supruge Marine.

Tim povodom, pevač je nedavno govorio i o ženi Marini, a otkrio je i da li je ljubavnica Milijana upoznala njegovu decu i kakvi su im planovi.

- Žena je još uvek zakonita, civilizovana je, razgovarali smo. Sve je teško i užasno. I njoj je bilo jako teško. Ne bih voleo da se vraćamo na to. Deca još nisu upoznala Milijanu, kad legne sve na svoje, ne znam kako će deca zbog svoje majke. A ona je okej. Teško mi je što je sve javno, a možda je i bolje tako. Mnogi viču "prodao", nisam prodao zbog rijalitija, to se desilo iz emocija. Marina zna da sam ja dete u duši, nisam znao da ću se zaljubiti kao malo dete. Milijana i ja živimo zajedno sad, idemo na Zlatibor - rekao je Ivan za Kurir i najavio ženidbu:

- Nismo kupili stan, ali neke nekretnine ćemo uzeti zajedno, ali još je rano da se govori o tome. Laž je bila da smo polomilili apartman i da smo ostali dužni. Milijana mi je unela mladalački duh, osećam pozitivu, promenu. Osećam divnu energiju, želje za poslom, pesmom, za nečim drugim. Ja ne vidim drugi izlaz osim ženidbe - istakao je Gavrilović.

Pogledajte galeriju iznad.

Video: Ivan Gavrilović diskvalifikovan iz Zadruge, mora da plati kaznu od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    26. jul 2021 | 17:37

    Nasla krpa zakrpu, ajde ona maloumnica al on ,,,jos veci,,, nemojte tu sramotu vise prikazivati, zar mi moramo o njima da razmisljamo,

  • Hahah

    26. jul 2021 | 17:35

    Samo sto moras i nesto da prepises na nju inače odeeeee

  • ANTIROM

    26. jul 2021 | 18:23

    STA CE TI OVAJ KLINAC HA HA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA