≫ 

Imao je veliki hit, učestvovao na "Farmi", povukao se iz javnog života, a evo kako sada izgleda Bata

Pojavio se njegov snimak sa jedne privatne proslave gde je nastupao

  • 1
Lea Kiš, novogodišnji program, Bata Zdravković Foto: A. Nalbantjan

Pevač Bata Zdravković je osim muzičke karijere ostao upamćen i po učešću u trećoj sezoni "Farme" gde se spekulisalo da je bio u tajnoj aferi sa pevačicom Jovanom Pajić.

Bata Zdravković započeo je karijeru još kao mladić, 1989. godine snimio je prvi album, a javnost ga poznaje i kao odličnog imitatora, prvenstveno svojih kolega.

Međutim, on se pre nekoliko godina potpuno povukao iz javnog života, a sada se pojavio njegov snimak sa jedne privatne proslave gde je nastupao.

Naime, na snimku se vidi kako je okićen novčanicama, a u jednom trenutku lice mu je bilo prekriveno parama. Iako su se mnogi pitali kako on sada izgleda, Bata se nije mnogo promenio od trenutka kada je počeo da se bavi pevanjem pa do danas.

Podsetimo, Bata je 10 godina u braku sa suprugom Tatjanom sa kojom ima sina Uroša i ćerku Saru. Tatjana se godinama profesionalno bavila pevanjem, a kad su se njih dvoje upoznali ona je sa svojim bendom snimila album, da bi se nakon venčanja posvetila porodici i ostavila je muzičku karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA