Milica Dabović van sebe zbog poruka da se prostituiše: Da li sam ubila, otela ili na Boga gađala?

- Zašto jedan čovek-osoba ne može da nađe mir i isceli dušu? Zašto ima potreba da se priča loše o porodici ili onima koji su nam nešto dobro uradili? - zapitala se Dabovićeva

  • 8
Milica Dabović Milica Dabović Foto: ATA images

Košarkašica Milica Dabović (39) često je na meti osuda na društvenim mrežama, a sada je na svom Instagram profilu napisala sve ono što je tišti, a posebno ju je pogodila jedna jako uvredljiva poruka koju je dobila.

Dabovićeva je istakla da se ceo život bori protiv loših stvari.

- Svako ima pravo na svoje izbore i svoje skandale, svako ima pravo na reč, na suze, na istinu, samo je pitanje hoće li je ispričati ili će sa istom u grob kao što većina ljudi danas radi... Mnogi se žale na nepravde, prevare i laži, pitam se šta bih ja trebalo da radim? Možda da plačem nad svojom sudbinom ili da nastavim da se borim sama protiv ostatka sveta, zla, pakosti, zavisti i ljubomore... I nastavila sam... Nekad je teško, nekad još teže, ali posle svakog pada i udarca sam sve jača, pa i život gledam nekim drugim očima, a i sada imam ono najveće bogatstvo, a to je sin- napisala je Milica na Instagramu, a onda se osvrnula na ljude, ali i na svoje vaspitanje.

- Bože, pitam te, zašto je ta zavist toliko prisutna u nama ljudima, zašto jedan čovek-osoba ne može da nađe mir i isceli dušu? Zašto ima potreba da se priča loše o porodici ili onima koji su nam nešto dobro uradili? Zašto verujem ljudima? Je li to moj izbor ili su me moji roditelji tako odgajali, naučili? Zašto me boli sve što me boli? Zašto slušam pretnje, loša slova, čitam loše reči i uvrede? - zapitala se ona i nastavila:

- Da li sam nekome nesto nažao uradila, ukrala, ubila, otela ili sam na Boga gađala? Ja sam samo jedna mama koja sanja i ostvarujem svoje snove samo mukotrpnim radom, ja se borim i nikada ne odustajem, ja sam baš ta majka, sportista, ja sam žena i ponosna sam na to, a znam da su i ostale majke ponosne na sebe i na ono sto one zapravo i jesu! Nisam iskompleksirana ni luda...

- Istinu ću uvek govoriti, to je moja odluka i moj izbor života! Možete me voleti ili ne voleti, takva sam! Hvala svima od kojih zaista imam nenormalnu podršku i osećam je! Sada sama pokušavam da koračam napred i uradim pravu stvar... Ja ću uvek izabrati, ljubav, da volim bilo šta, bilo koga...da imam osmeh! - zaključila je Dabovićeva.

Košarkašica na svom Instagramu dobija šokantne poruke od nepoznate osobe, a podelila ih je sa svojim pratiocima.

- D***o, što se ne hvališ malo kako si imala odnose sa ćaletom i što te tukao kad si ga varala? Što se ne hvališ kako te Šiptari t****u za keš po Albaniji i Kosovu dok tvoj sin sve to gleda? Što se ne hvališ kako si snimala po****u sa ženama i psima? - piše, između ostalog, u užasnim porukama koje je Milica dobila.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    27. jul 2021 | 14:18

    Sve je to strasno, naravno, ali kad bi prestala da pokazuje golotinju i guzicu na svakom koraku mozda joj se ne bi takve stvari desavale! Ako si majka i sportista tako se i ponasaj

  • Nele

    27. jul 2021 | 14:31

    Posto kosta?

  • Zoki V.

    27. jul 2021 | 13:51

    Pošto je?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA