≫ 

Šampionka, a tako skromna: Pogledajte kako izgleda stan u kom živi zlatna Milica Mandić

Naša lepa sportistkinja nije opterećena luksuznim detaljima, a jedan od omiljenih delova stana joj je prostor u kom vežba - terasa

  • 22
Milica Mandić Milica Mandić / Printskrin: Instagram/mandic_milica

Srpska šampionka Milica Mandić (29) posvećena je, vredna i uspešna mlada devojka, koja jedino nije skromna kada je reč o sportskim rezultatima.

Upravo time donosi sreću čitavoj naciji, a njoj za sreću ne treba previše. To se jasno vidi kada se pogleda njen stan, jer iako može da bira nekretninu u kojoj će da provede život, Milica se time ne opterećuje.

Ova šampionka živi u pristojnom, skromnom stanu, koji ne "šljašti i ne blješti" kao stanovi mnogih javnih ličnosti, koje se ne mogu pohvaliti ni trećinom Miličinih uspeha.

Stan joj je pun plišanih igračaka, ima nekolicinu umetničkih slika na zidovima, a važan deo Milici je onaj na kom provodi mnogo vremena vežbajući - terasa.

Neretko je, upravo sa nje, delila snimke na kojima vežba i to sa svojom jačom polovinom, dugogodišnjim dečkom Markom Đuričićem, koji je takođe tekvondoista.

Ovaj zgodni par zajedno je već 8 godina.

Pogledajte kako izgleda Miličin stan:

Šampionka živela sa roditeljima, sestrom i bakom u stanu od 45 kvadrata, spavala u krevetu na sprat

Kako smo pisali 2012. godine, kada smo se bavili temom gde rastu srpski šampioni, saznali smo da je naša olimpijska šampionka u tekvondou, Milica Mandić, živela u 45 kvadrata sa mamom Vesnom i tatom Predragom, starijom sestrom Jovanom i bakom Živankom, koja je jedina imala svoju sobu.

Milica je tada spavala u krevetu na sprat, trenirala je dvaput dnevno 11 godina unazad, nije imala vremena za simpatiju i sve što što čini uobičajeni život mlade gradske devojke.

Milica 2013. dobila stan od države

Podsetimo, Milica Mandić je 2013. godine od države na korišćenje dobila dvosoban stan, a kako se pisalo isti je tek nakon dve godine osposobljen za život i to zbog prokišnjavanja.

Milica, osvajačica zlatne medalje u tekvondou na Igrama u Londonu tada je dobila stan u naselju Stepa Stepanović u Beogradu.

Olimpijska šampionka nije krila zadovoljstvo zbog ovog poklona.

- Presrećna sam, hvala gospodinu Dačiću i svim institucijama i ljudima koji su pomogli da se ova ideja ostvari. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu, zaista smo zahvalni na ovome. Ja mogu samo da obećam da ću nastaviti da se trudim i da predstavljam Srbiju na najbolji mogući način u svetu - rekla je Mandićeva 2013. godine.

Video: Njena druga, naša treća: Milica carica, vratila u finale posle 9 godina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    27. jul 2021 | 14:14

    Devojka nije skromna, vec je normalna, nije iskompleksirana kao ostali o kojima se pise

  • Dzoni

    27. jul 2021 | 13:34

    Novinari su to, skromno jer nije kao stan ili kuca djanija ,gde prsti od kica

  • Djole

    27. jul 2021 | 13:32

    Skromni ljudi postizu rezultate !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA