Hrvatskog milijardera napali da je na svadbi okretao vola od 800 kg: "Nije moj, nismo jeli meso"

- Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati šta da rade - navodno je rekao Mate

  • 6
Mate Rimac

Mate Rimac / Foto: Profimedia/DENIS LOVROVIC/AFP

Dvodnevno slavlje održano u livanjskom kraju privuklo je pažnju domaće i svetske javnosti, a na neke napise u medijima reagovao je i sam Mate Rimac.

Naime, pojavila se informacija da se drugog dana slavlja pekao vo težak 800 kilograma, kojim je Mate počastio Livnjake, ali Mate je negirao da je to bila njegova ideja.

Skoro u svim medijima proširila se informacija da se na venčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić "okretao vo od 800 kilograma".

Neki su dodali i da su zavrteli i 30 jagnjića i isto toliko prasića, objavili su na Fejsbuk stranici "Prijatelji životinja" i preneli navodnu Matinu izjavu.

- Mate Rimac oglasio se u grupi Veganska zajednica povodom neistinitih objava: "Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati šta da rade" -  navodno je Mate napisao u pomenutoj grupi.

- Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu - poručili su "Prijatelji životinja".

Podsetimo, Rimac se oženio drugi put u dva meseca i potvrdio svoju ljubav s dugogodišnjom devojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog venčanja pred matičarem u Splitu, u Vili "Dalmacija", za tridesetak gostiju, Mate i Katarina sada su priredili raskošno slavlje. Iako su mogli birati bilo koji deo sveta i destinaciju koja se smatra raskošnom i luksuznom, odabrali su Livno. Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u okolini rodnog Livna, mesta koje Matu i Katarinu veže jer oboje iz tog bosanskohercegovačkog grada vuku porodične korene, a tamo su se i upoznali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA