Stefan Karić više neće da ćuti: Kiju sam branio 4 godine, dosta se prala preko moje grbače!

- Kiji sam pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao je Stefan

Stefan Karić, Kristina Kija Kockar

Stefan Karić, Kristina Kija Kockar / Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić podigao je prašinu kada je objavio kontroverzne prepiske sa Kijom Kockar, a sada je objasnio i zbog čega je to učinio.

Kako je rekao, iziritirao ga je komentar Kijine majke, Nadice Zeljković, koja ga je "potkačila", rekavši da ima kijavitis.

Stefana smo pozvali nakon objavljenih poruka i istakao je da je to samo početak.

- Nadicin komentar je kap koja je prelila čašu. Ja sam i u Zadruzi pričao neke stvari, tako da ne mislim da je ovo sad nešto novo - rekao je Stefan.

- Nikog ne diram, nikog ne spominjem, ali evo oni mene spominju, pričaju da imam "kijavitis", pa sam hteo da čisto znaju o čemu se radi. Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju - oštar je bio Stefan za Telegraf Jetset.

Karić je istakao da je pomogao Kiji da reši svoje stambeno pitanje, kao i da joj je uvek bio podrška.

- Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao nam je Stefan, koji je otkrio da Kija nije bila za to da on uđe u Zadrugu, kao i da ona navodno nema lepo mišljenje o tom rijalitiju, iz kojeg je svojevremeno ona izašla kao pobednik, a sada i njena majka.

- Kad sam ulazio u Zadrugu 3, rekla mi je "Šta ćeš tamo, katastrofa! Pokvarićeš sliku o sebi, ta Zadruga ti ne treba." Pljuvala je po Pinku, da bi njena majka ušla u rijaliti, da bi sve sad bilo super, eto, pobedila je - tvrdi Karić.

-  Te prepiske su davno izašle, pre nego što je ona ušla u Zadrugu 1. - Igrom slučaja sam imao nešto sa tom devojkom, zbog toga sam izneo te poruke Nažalost, promenio sam telefon, pa su mi u starom telefonu ostale još neke prepiske koje bih ja sad izbacio. Jednog dana ću sve da kažem - kaže Stefan.

- Oni su počeli na mene da udaraju, a ja sam ih branio 4 godine, tako da video sam o čemu se radi, da je nekome slava popila mozak, da su se uzvezdili i samo sam hteo da ih spustim na zemlju, jer su oni u stvari zvezde padalice - zaključio je Karić za naš portal.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Kijom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na pozive.

Video: Stefan Karić pokazao bezobrazne poruke koje mu je Kija slala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    27. jul 2021 | 17:08

    Bolje da nisu ulazio. Lepo ti je rekla

  • Ja

    27. jul 2021 | 17:33

    Na stranu Kija i njen moral, ali ovaj skraceni je odvratan! Od kad je sa Lisicom pokazao je svoje pravo lice. Dva odrona!

  • Jeca

    27. jul 2021 | 17:49

    Nikad nisam ni mislila da je Kija moralna, niti me interesovala; ali pametno ga je savetovala...upropastio se čovek kroz rijaliti, samo srozava sliku o sebi. Bio je meni i drugaricama veoma gotivan pre, ali sad samo ispada jadan i sujetan kompleksaš! Promenile smo o njemu mišljenje totalno :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA