≫ 

Tanja Savić nakon Dušanovih tvrdnji da je povredila dete: Bolestan čovek, ima šifru

Dušan tvrdi da mu je dete tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje

  • 5
Tanja Savić, Dušan Jovančević

Tanja Savić, Dušan Jovančević, Foto-kolaž: ATA Images, Privatna arhiva

Tanja Savić oglasila se za Telegraf.rs nakon tvrdnji njenog supruga Dušana Jovančevića, da je pevačica navodno povredila jednog od njihovih sinova.

Naime, Jovančević nam je juče, 26. jula, prosledio fotografije koje su, tvrdi, dokaz da mu je dete tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje.

Prethodnog dana smo ovim povodom kontarktirali Tanju za komentar na Dušanove navode, međutim, nije bila dostupna, a sada se oglasila.

- Ma, bolestan čovek. Ima šifru - poručila je Tanja za Telegraf JETSET.

Podsetimo, Dušan tvrdi da Tanja deci navodno brani da pričaju sa njim, a prosledio nam je i jednu glasovnu poruku koju je, kaže, dobio od Tanje, kao dokaz da mu je ona pretila da će ga tužiti.

- Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž - napisao nam je Dušan u poruci.

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama - dodao je Jovančević.

- Ona ih dresira, šta da pričaju meni i kako da odgovore na pitanja. Ne mogu slobodno da pričam sa njima, ona se stalno ubacuje - zaključio je Dušan.

Video: Tanja Savić napravila žurku za rođendan svog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    27. jul 2021 | 23:44

    Boze pomozi ovoj deci, jadna deca sa takvim ludacima od roditelja koji se preko medija prepucavaju...

  • Nenad

    28. jul 2021 | 01:37

    Sestro draga ljudi koji poznaju licno vas dvoje,a jedan sam od njih..znaju da ovaj covek ne laze i da ti nisi dobro sa zivcima,tako da ti ostaje samo da negiras..samo do kad?

  • Vera

    28. jul 2021 | 22:43

    Draga Tanja, Bog ti dade stas i glas, ali pamet NE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA