≫ 

Tijana "kida" kako izgleda, Ana oborila 3 državna rekorda: Ovo su Miljanine sestre o kojima se priča

Tri Kulićeve potpuno se razlikuju

  • 13
Zadruga 4, Finale Miljana Kulić; Foto: Nikola Tomić

Miljana Kulić proslavila je sinoć, 27. jula, 3. rođendan sina Željka, a na veselju su bili njeni najdraži - majka Marija, te sestre Tijana i Ana.

Pored Miljaninog pevanja i performansa, najveću pažnju izazvale su upravo Miljanine sestre, lepotice koje ne vole da se eksponiraju u javnosti na način na koji to Miksi radi.

Tijana i Ana sušta su suprostnost od Miljane, što je njihova majka Marija mnogo puta javno isticala.

Ana je po zanimanju fitnes instruktorka o kojoj majka ima samo reči hvale.

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5.0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu", spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu - napisala je Marija Kulić ispod zajedničke fotke.

Tijana je, takođe, vrlo aktivna na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja i da je ona najatraktivnija, te je pratioci često obasipaju komplimentima.

Podsetimo, sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko, je juče proslavio rođendan, a tim povodom porodica Kulić organizovala gala slavlje.

Miljana se na proslavi latila mikrofona i sa pevačem otpevala numeru "Lopov" i ukarala svu pažnju. Kao što se i očekivalo od Kulićeve, nije izostao ni zavodljivi ples.

Ona je dovela atmosferu do usijanja, na snimku vidi se da u pozadini igra njena sestra, te nema sumnje da su i gosti uživali u njenom performansu.

Ona je pozirala i sa prelepim sestrama Anom i Tijanom. Sestre Kulić oduševile su svojim izgledom, a Miljana je uz fotografiju napisala: "Hurricane".

Ana 2018. godine bila u žiži javnosti zbog tuče

Inače, jedna od sestara Kulić bila je 2018. u centru drame u Nišu, kada je, kako nam je tada rekla njena majka, napadnuta od strane javnosti nepoznate devojke, koja je upala u kuću u kojoj je Ana bila sa prijateljima.

Ana je tada bila maloletna, a Marija je u izjavi za naš portal rekla da je nepoznata devojka Anu čupala, vređala, a potom i udarala pikslom u glavu zbog čega je dete hitno prebačeno u bolnicu.

- Očekujem da policija hitno reaguje, za ovo što je moje dete doživelo mora da odgovara onaj ko je kriv! - u suzama nam je tada ispričala Marija Kulić.

- Ona leži... Ne može da ide u školu nedelju dana, ona je mnogo iskrvarila. Ja sam sinoć htela da se onesvestim kad sam je videla... Kosa duga, sva krvava... U pitanju je krvni sud koji mnogo krvari... - jecajući je tada rekla Marija za Telegraf Jetset.

- Nisam mogla da spavam cele noći, sekiram se što neće moći da ide u školu, a sad je kraj godine... Uskoro ima i takmičenje... Ali moglo je gore da bude... Zamislite da majka dovede dete, da uđe u kuću i da i majka viče i vrišti? I da govori sve i svašta, da psuje? Svi su bili zatečeni, niko se nije nadao. Vrata su bila otvorena, sedeli su, slušali muziku... Ja sam kasnije otišla tamo, videla sam pikslu na stolu, krvave peškire od Anine glave. Policija im je rekla da ništa ne sklanjaju dok oni ne dođu. Ovaj dečko kaže da ne zna... Odjedanput je upala sa majkom u stan i počela njemu da preti. Da li je bivša ili šta je, verovatno... Ali ne od tog kod kog su bili, nego od dečaka koji je bio tu. A oni su svi fini dečaci, kulturni, svi se bave sportom... Ana se druži sa dobrom decom, nikad se nije dešavalo da je ona u nekom problematičnom društvu... - objasnila je tada Marija.

- Oni, deca, su bili zatečeni jer se nisu nadali. Nisu ni zaključali vrata, nikog se nisu bojali... I ulaze ove dve i napadju sve redom. Prvo su psovale njega i da ga vređaju, a posle je počela da čupa Anu, i majka i ona. Ana je sedela na trosedu, ova je skočila preko nje i udarala je pikslom u glavu - opisala je Kulićka incident 2018. godine.

Video: Urnebesno: Miksi muči muku sa delfinom na naduvavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalča

    28. jul 2021 | 14:34

    Jbt šta postade merilo vrednosti u Srbiji?! Jedna porodica sa dna društvene lestvice, sa problematičnim mentalnim zdravljem, preko medija sa nacionalnom frekvencijom postade merilo domaćinske porodice?! Kulići. Zbogom Srbijo!

  • Jedna baba

    28. jul 2021 | 13:19

    Dosta o kulicima, da hvalm malo i ja moje unuke, završile fakultet i master rade u DRŽAVNOJ firmi ali nisu VIP pa samo rodbina to zna pa hoće baba da se hvali. 😁

  • Zna Niš

    28. jul 2021 | 13:46

    Toliko su dobre da jedna beše hapšena negde na Ledenoj steni zbog nekog 'mafijanja'. Manite se bre ovih lenština koji su živeli od socijalne pomoći dok nije bilo rijalitija gde je glavni uslov za učešće biti bez mozga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA