Janjuš snimljen u akciji sa Aleks! Maja ravnodušna, a on se hvali: "Ozbiljna devojka, završava faks"

Njih dvoje su se zajedno pojavili na jednom slavlju, gde se navodno čitave večeri nisu odvajali

  • 0
Marko Janjušević Janjuš Aleksandra Nikolić

Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić / Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Aleks Nikolić snimljeni su zajedno nakon brojnih turbulencija koje su imali tokom Zadruge 4.

Sve je počelo zajedničkim gostovanjem u emisiji Zadruga - Narod pita, nakon čega su su se zajedno pojavili na jednom slavlju i čitavu noć se nisu odvajali jedno od drugog.

Aleks i Janjuš su, poput zaljubljenog para, naočigled svih prisutnih sve vreme šaputali, smeškali se jedno drugom i ispijali alkoholna pića, a svima je bilo jasno da se među njima dešava nešto više od prijateljstva, tvrdi Pink.rs.

Po izlasku iz lokala, Aleks i Janjuš su na parkingu navodno razmenjivali nežnosti, a ovi snimci došli su i do Maje Marinković.

- Isto mislim što sam rekla i prošli put, njegov život, njegova stvar. To mene ne zanima - bilo je sve što je Maja imala da kaže nakon saznanja da su Janjuš i njena ljuta suparnica Aleks "zajedno".

Nakon nje, oglasio se i akter priče.

- Niti smo u vezi, niti smo bančili celu noć... Ja sa kim god da provedem vreme biće da sam u vezi. Imam pravo da se družim i da zagrlim koga hoću. A šta i da sam u vezi sa Aleks, ona je ozbiljna devojka, student, završava faks... Ne vidim ništa loše tu - napisao je Janjuš na Instagramu.

Podsetimo, tokom Zadruge 4 Maja je Janjušu pravila ljubomorne scene zbog Aleksandre, sa kojom se i fizički obračunavala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA