≫ 

Snežana Borjan "umire" od smeha dok proziva Sanju: Gde je ograda, hoćeš da dođe da mi slika celulit?

Dok se glasno smeje, Snežana "kritikuje" drugaricu jer je nije zaštitila

  • 28

Snežana Borjan nastavlja da proziva Sanju Marinković, nakon snimka koji je prethodnog dana pokrenuo lavinu komentara i izazvao žustre reakcije ljudi na društvenim mrežama.

Supruga golmana Milana Bojrana sada je objavila snimak iz jedne vile, dok se sunča u bikiniju, u društvu prijateljice.

Dok se glasno smeje, Snežana "kritikuje" drugaricu i izgovara:

- Što nisi stavila neku ogradu ovde, hoćeš da dođe Sanja Marinković da mi slika celulit?!

Podsetimo, Snežana je oštro reagovala nakon što je Sanja Marinković objavila snimak na kom se vidi nekoliko žena koje je krišom snimila, a potom prokomentarisala njihov izgled.

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mog supruga i mene da gostujemo u emisiji "Magazin In" i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena... Sada sam srećna zbog toga! - počela je Snežana na Instagramu.

- Otkud ideja da slikaš bilo koga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i perfidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom... šta je sa mozgom? - nastavila je.

- Prethodni stori je za vas, drage devojčice, koje mislite da je parametar uspeha kada je neko na TV-u. Nije, vrlo lako može da se pokaže da je i paramater životnog neuspeha i frustracije - napisala je Snežana.

- Mene ili mrzite ili me gotivite, uvek kažem šta mislim, a posebno ne dozvoljavam poniženje bilo koga. Nismo se rodili da bi nas neko ponižavao. Razumem i one koji zbog posla ne smeju i neće da objave ovaj post jer im je bitno da se pojave u nečijoj emisiji! Meni se može da kažem sve što mislim u životu. I ugojiću se 20 kilograma i dalje ću biti omiljena mom sinu, suprugu, mojim drugaricama... Sve je u energiji, a ne u kilogramima - poručila je Borjanova supruga.

I Sanja je dala svoj komentar nakon što se podigla bura na društvenim mrežama zbog njenog postupka.

- Nisam to radila (vređala ljude, prim. aut.), niste ispratili sve moje objave, žao mi je. Ima objava u kojoj se divim njihovoj energiji, a kritikovala sam sebe što nisam umerena u sportu i ishrani - počela je Sanja.

- Pogrešno i površno ste protumačili. Treba da imate tri stori objave da biste komentarisali - dodala je.

- Svakako, zdravlje i umerenost u svemu, a naročito u ishrani za mlade devojke je veoma važno - zaključila je voditeljka za Nova.rs.

Video: Kako je nije sramota: Sanja Marinković krišom snimala žene u kupaćem i prozivala ih zbog kilaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    28. jul 2021 | 15:53

    Kakav bezobrazluk, isprozivas i onda kazes nisi tako mislio. Tesko je pokajati se i reci izvini

  • Mirka

    28. jul 2021 | 14:39

    Daj batalite.Obe ste dosadne.Bavite se glupostima i ne bitnim stvarima.

  • Vodolijax

    28. jul 2021 | 14:38

    I bolje bi bilo da ima ograda da ne vidimo to koščato telo sa ogromnim plastikanerima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA