≫ 

Luna na grudima drži Miu dok je Marko ljubi u glavu: "Bogat si tek kad imaš ovo"

Đoganijeva je uz fotografiju podelila i snažne reči

  • 32
Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: ATA Images

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju sa ćerkicom Miom, a sa prvog porodičnog putovanja, Luna je podelila emotivnu objavu.

Novopečeni roditelji, Marko i Luna, sa naslednicom već nekoliko dana borave na Kopaoniku, a to je njihovoj jednomesečnoj ćerkci prvo putovanje.

Đoganijeva je objavila fotogrfiju iz lifta hotela, gde su odseli, a dok ona u naručju drži ćerkicu, Marko je ljubi u glavu.

- Bogat si tek kad imaš nešto što ne bi nikada mogao kupiti novcem - napisala je Luna uz fotografiju.

Podsetimo, Đoganijeva se porodila 15. juna, a nedavno je govorila o majčinstvu i ispričala da i ona i njen suprug Marko Miljković podjednako brinu o ćerki.

- Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana. Marko spava kao međed. Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Menjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, beže od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku - rekla je tada ona.

Video: Luna bebu smiruje uz Šabanove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    28. jul 2021 | 21:00

    Jao pa nismo znali sta je bogatstvo dok vi niste dobili dete.Kakve glupe izjave .Povraca mi se od njihovog reklamiranja i medija koji nemaju nesto pametnije da napisu osim sto jure za rijaliti ucesnicima.

  • RS

    28. jul 2021 | 19:32

    Dok im glupani skupljaju pare za život oni se šire u Gorskom gde je 7 dana 2000 eura! E Srbijo moja!

  • 💯jko™

    28. jul 2021 | 18:55

    Eto zahvaljujući televiziji sa nacionalnom frekvencijom naučili smo kako se stvara idealna Srpska porodica. A bili smo se načisto pogubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA