≫ 

Era Ojdanić na svadbi dobio šestocifren bakšiš! On i muzičari se častili automobilima

- To je neverovatno, kao da sam neki magnet za bakšiš - rekao je pevač

  • 11
Andrija Era Ojdanić Era Ojdanić, Foto: Marko Jovanović

Popularni pevač Era Ojdanić oštro je prokomentarisao svoje kolege koje neće da pevaju pod šatorom i otkrio frapantnu cifru koju je on jednom prilikom dobio na nastupu.

- Ja sam čovek iz naroda. Ja volim da budem tamo gde je moj narod. Nisu mi jasni oni koji govore da neće da pevaju pod šatrom i glume zvezde. Oni samo maštaju da budu zvezde, i neće da rade. Vera Matić i ja važimo za kralja i kraljicu muzike i zato imamo najviše bakšiša - rekao je Era.

- Ja čim kažem "Dobro veče, dobri moj narode" meni trče ljudi da sa po hiljadu dinara da mi daju bakšiš. To je neverovatno, kao da sam neki magnet za bakšiš - ispričao je pevač.

Era je istakao da je tada, kada je dobio najveći bakšiš, podelio sa muzičarima, te da su svi oni nakon tog nastupa kupili sebi po jedn novi automobil.

- Bakšiš koji se zaradi, to se deli na ravne časti. Sve što se zaradi od bakšiša, deli se na ravne časti. Negde '75. kada je izašla pesma "Oženjen sam kao momak živim" na jednoj svadbi tri dana i tri noći smo radili i zaradili smo 110.000 maraka! Tada smo otišli svi i kupili po novog stojadina - rekao je Era za Kurir.

Dok se Era hvali bakšišom, mnogi komentarišu da je cifra koju tvrdio da je dobio nerealna.

Video: Da sam pauk, mali pauk: Era Ojdanić napravio pravu žurku u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA