Natašini roditelji su nasledstvo dali sinu: Pokušavam da ih opravdam, ali nemam razumevanje

"Ništa na tu temu mi nije jasno", istakla je voditeljka

  • 28
Nataša Aksentijević Nataša Aksentijević, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nataša Aksentijević iznenadila je mnoge kada je profovorila o porodičnim odnosima, te otkrila da oni nisu toliko dobri.

Naime, ona je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš, a Nataša ju je prekinula i istakla da više voli prezime svog supruga.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša u emisiji "Grand magazin".

Ona je sada navela da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za Stori.

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u srećnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu neretko upućuje reči hvale.

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    29. jul 2021 | 10:43

    Po komentarima se vidi koliko je jak patrijarhat, koliko ljudi radjaju decu iz sebicnih razloga, da me neko gleda kada ostarim. Imam dvoje dece,nijedno ne mora da me gleda,ostavljam po pola sve sto imam.Nema razdvajanja dece. Natasa,sve si u pravu.

  • Goks

    29. jul 2021 | 11:54

    Toga ima nazalost i dan danas. Nikada ne bih mogao da uzmem samo za sebe a da moja sestra nema nista. I sad kad smo podelili imovinu ja sam mojoj sestri rekao da ne daj Boze nesto bude, ona uvek kod mene ima krov nad glavom. Sebi nikad ne bih oprostio da se moja sestra mucii da nema krov nad glavom. Krv nije voda! I svima bih poruci da nikada ne gledaju samo sebe, veliko bogatstvo je kad imas sestru, brata ili oboje. Materijali zam nikom dobro nije doneo

  • Pančevka

    29. jul 2021 | 11:06

    E moja Nataša nisi Ti na žalost jedina. Ovo je Balkan i u većini porodica gde se rodi žensko i muško dete. Žensko je tu da zameni naročito majku, a muško je tu kao i naslednik. Moja majka živi sa sinom i sve mu je dala, a meni kaže kad umre da sa bratom podelim troškove oko njene sahrane i podizanja spomenika. Sve što ne sme njemu da prigovori i zatraži na meni se dan danas ispija, a ja imam 55 godina i limfom. I ćutim jer mislim ako joj bilo šta odgovorim biće mi žao kad je jednog dana ne bude. Ali pre će biti da mene ne bude nego nje. A muž... I on je samo voleo sebe i svoju majku, sin i ja smo tu da istrpimo sva nezadovoljstva ovog Sveta. Razumem Te kao malo ko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA