Karleuša uživa sa ćerkama na luksuznoj destinaciji: Nestvaran pogled sa terase vredi paprene cene

Sudeći po snimcima i fotografijama, Jelena i njene ćerke se fenomenalno provode

  • 39

Pop zvezda Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić uživa u jednom od najskupljih hotela u Turskoj. Sa svojim pratiocima na Instagramu, pevačica je podelila luksuz kojim je okružena.

Naime, pevačica vrele letnje dane provodi sa svojim naslednicama pored mora, a svoju armiju fanova oduševila je objavama iz Bodruma. Atina i Nika su nedavno bile u istom hotelu sa Duškom Tošićem, a sada uživaju sa majkom.

Sa terase, koja se nalazi na poslednjem spratu hotela, može se videti predivan pogled na more koji je Jelena i snimila, a takođe se može videti i da ih pored luksuznog hotela okružuje i predivna priroda, kao i prozirno plavo more.

Najjeftinija soba za njega i devojčice, za deset dana letovanja, iznosi 10.773 evra, dok ima i skupljih, a definitivno, sudeći po Karleušinim objavama, vredi ove paprene cene.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem one odsedaju.

Jelena, Atina i Nika uživaju na luksuznoj destinaciji od koje zastaje dah, a kako izgleda predivan pogled, možete videti u videu na početku teksta, kao i još neke detalje sa odmora, u galeriji iznad.

Video: Dok se JK u mikro bikiniju uvija na jahti, svi gledaju da li je u toplesu - prizor je nikad vreliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja 18

    29. jul 2021 | 11:50

    Jelena Karleuša bi u Republici Srpskoj bila odmah uhapšena zbog toga što kaže da smo genocidan narod! JK sram te bilo. Živela Republika Srpska zemlja ponosna❤️🇷🇸❤️🇷🇸❤️🇷🇸

  • Kostas

    29. jul 2021 | 13:11

    Da nije Tosica koji je trpi zbog dece, ova ne bi imala para da se u Moravi okupa.

  • Ana

    29. jul 2021 | 14:20

    Pa gde joj je "muz"?! Zar nisu u "sjajnim" odnosima. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA