≫ 

"Darko je njoj davao novac na ruke!" Lazićeva majka otkrila nove informacije o Marini i sinu

- Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj - rekla je Branka o Barbari

  • 4
Branka Lazić, Darko Lazić, Marina Gagić, Barbara Bobak

Branka Lazić, Darko Lazić, Marina Gagić, Barbara Bobak Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Instagram gagic_marina/barbara.bobak

Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića otkrila je neke informacije o odnosu njenog sina Darka Lazića i njegove bivše verenice Marine Gagić, konkretno kada je reč o novcu koji pevač daje Marini.

Dok Barbara i Darko ćute o njihovoj vezi, Lazićeva majka Branka nije želela mnogo da komentariše svađu bivše i sadašnje snajke. Ona je rekla da o tome ne zna ništa.

- Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali - rekla je Branka za Kurir i dodala da je Darko davao novac bivšoj verenici.

Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno, kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu - rekla je Lazićeva.

Kada je u pitanju odnos Darkove bivše i sadašnje devojke, Marina je nedavno za Telegraf JETSET rekla da pevač ne pomaže finansijski svom sinu, već je za to zadužena Marinina porodica.

- Ne, samo zahvaljujući mojoj porodici Alekseju ništa ne fali - rekla nam je Gagićeva nedavno.

Video: Darko Lazić potvrdio vezu s Barbarom: Snimali se u provodu, nisu skidali osmeh s lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blam

    29. jul 2021 | 13:09

    Ne razumem potrebu tih ljudi da tako neke stvari iznose, samo da bi njen sin ispao dobar. A ne može taj nikad dobar da bude.

  • Majat

    29. jul 2021 | 17:27

    Sudeći po faci ove Barbare, porodica Lazić će Marinu praviti od blata ako im se ova uvali u kuću. Cura ima lice koje sam videla samo kod Mire Škorić. Vrlo zeznuta osoba, ako je po fizionomiji a i po ponašanju. Nije sastavila pola godine sa ovim nesretnikom, a već koristi njegovo dete da maltretira njegovu bivšu. Savetujem mami Lazić da se pod hitno seli ili nađe mesto u nekom staračkom domu da joj ova ne bi zapržila čorbu.

  • Jedna zena

    30. jul 2021 | 00:53

    Gde si bio gdine Lazicu kada ti je bilo tesko , gde su bile Barbare i ostale. Koliko se secamo , izuzev tvoje porodice , jedina Marina je tada bila uz tebe , nije te ostavila kada ti je bilo najteze. Na zalost muskraci to brzo zaborave .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA