≫ 

Hrvatska olimpijka slavi "Oluju"! Viktor Savić: Kako bi svet reagovao da Srbin takvu glupost kaže?

Matea je istakla da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje

  • 42
Viktor Savić, Matea Jelić Foto: ATA Images, Profimedia/AFP

Tekvondoistkinja Matea Jelić dala je skandaloznu izjavu posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama. Ona je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju veličala zločinačku akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Glumac Viktor Savić komentarisao je ovu njenu izjavu na svom Instagram profilu. Naime, Viktor je napisao da je sve što je rekla sramota, ali se i zapitao šta bi se desilo da je Srbin izjavio nešto slično.

- Dokle bre više? Dobro, bre, devojko, em si sportistkinja, em se tada nisi ni rodila. I zašto bi mešala proslavu sportskog uspeha (na kom ti čestitam), sa jednom takom proslavom koja je u drugoj zemlji Dan žalosti? I zašto bo tako nešto izjavljivala kada smo (bar naše generacije) otišli dalje od puta mržnje? Sramota! Samo se pitam kako bi svet rekao da je Srbin izjavio takvu glzpost? Tuga - napisao je Viktor u svojoj objavi.

Podsetimo, hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva.

Video: Vrela Bugarka naletela na Noleta, pa mu tražila da priča na bugarskom: Popadali smo od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajišnik Knin

    29. jul 2021 | 18:52

    Želim joj mnogo neuspeha u karijeri, da nikada više ne osvoji medalju!

  • uhhhhhh

    29. jul 2021 | 18:40

    A sta tebi jadnice glupa znaci ??? Zar ne vidis da si otrovom zadojena , sram te bre bilo , a tvoje roditelje bi trebalo ...... Nemoj da si nogom krocila u Srbiju pogani olosu.

  • Vucica

    29. jul 2021 | 19:59

    Ovo je cist primjer kako se mrznja prema Srbima prenosi sa koljena na koljeno.Mala nije bila ni rodjena , a velica "oslobodilacku Oluju". Lijepo oni oslobodise moju kucu i imanje od mene same.Hvala im, sada sam bar medju svojima.Dobro je moja baka govorila: " Ni moru mjere, ni Hrvatima vjere".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA