≫ 

Karleuša sa ćerkama hitno evakuisana zbog požara! Sve gori, dim i pepeo svuda!

Pevačica je na odmoru doživela pravu dramu

  • 22

Pop zvezda Jelena Karleuša sa decom, ćerkama Atinom i Nikom, hitno je evakuisana zbog požara u Bodrumu.

Naime, Jelena je sa ćerkama, juče, 28. jula otputovala u Tusku, gde je odsela u popularnom letovalištu, a samo dan kasnije buknla je vatrena stihija zbog čega su pevačica i njena deca, kao i ostali turisti, evakuisani.

- Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori, upravo su došli da nas evakuišu, ja sam tu sa decom - rekla je Jelena dok je snimala požar.

Pevačica je takođe snimila evakuaciju, odnosno kako turiste u čamcima prevoze na bezbedno. Sudeći po onome što je pevačica podelila, pojedine je uplašio požar, dok su drugi mirno sledili uputstva.

Prema onome što je Jelena zabeležila, vatrena stihija divlja, gust dim i pepeo je svuda.

Podsetimo, Turska se trenutno bori sa požarima na više lokacija oko popularnih turističkih mesta. Najmanje tri osobe su stradale u požaru koji je izbio juče, 28. jula, oko podneva nedaleko od Antalije, u Manavgatu u blizini popularnog Sidea.

Požar se, usled jakog vetra, brzo proširio i počeo da guta domaćinstva, pa su brojni građani morali da budu evakuisani. Već više od 24 sata vatrogasci pokušavaju da obuzdaju vatru, gaseći požar i iz vazduha sa više od 20 letelica.

Video: Dekadencija po Karleuši: Jelena uživa sa ćerkama na destinaciji iz snova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA