"Biću mama njenom sinu, a ona je smešna i ljubomorna!" Lazićeva nova devojka surovo oplela po Marini

- Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - zapitala se Marina

  • 9
Bobak S. Barbara, Darko Lazić, Marina Gagić

Barbara Bobak, Darko Lazić, Marina Gagić Foto: Nikola Tomić, Instagram/gagic_marina, Instagram/barbara.bobak

Navodne svađe i netrpeljivost između bivše i sadašnje partnerke pevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka, za koju kaže da je "ljubomorna na njih".

Nakon što ju je navodno, tvrdi ova devojka koja se bavi pevanjem, Marina pozvala, vređala i pretila joj da će je prebiti, Gagićeva je navodno poručila da je njen bivši partner i njegova, kako je rekla, nazovi devojka ne zanimaju. Sa druge strane, Bobakova je istakla da joj je Marina totalno nebitna.

Barbara kaže da Marina navodno na sve načine pokušava da joj se umeša u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko meseci.

Ona se u jednoj izjavi osvrće i na Marinine izjave od pre nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je maleni Aleksej navodno zove "mama". Marina je tada za Telegraf JETSET istakla da će Bobakovu prijaviti centru za socijalni rad.

Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim pretnjama.

- Koga, bre, boli k***c za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - istakla je Barbara.

Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.

- Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem - završila je Barbara za Kurir.

Video: Prvo su se grlili, pa je Darku devojka na zadnjem sedištu u auta seckla kulen, slaninu i pardajz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    30. jul 2021 | 11:52

    Kako moze zena koja nije rodila biti majka tudjem detetu pored zive majke koja nije zapostavila svoje dete.Smesna i jadna izjava ...

  • Sandra

    30. jul 2021 | 10:37

    Nikad ne mozes biti majka tom detetu,jer jedna je majka!

  • Joooj

    30. jul 2021 | 10:38

    Boze kakvih prostaka ima na ovom svetu 🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA