≫ 

Nadica pod jastukom čuva džemper natopljen suzama, a razlog je pretužan: Tiče se Kije

- Kad god mi je nedostajala, uvek zagrlim džemper i on je preživljavao sve moje suze - rekla je Zeljkovićeva

  • 24
Nadica Zeljković

Nadica Zeljković Foto: ATA Images

Nadica Zeljković, koja je pobedom u Zadruzi 4 zaradila 50.000 evra, otkrila je da je njen stan u Zrenjaninu opremljen u znaku njene ćerke Kije Kockar.

Naime, Nadica u spavaćoj sobi ima najviše ćerkinih fotografija i sitnica koje je joj je upravo ona poklonila, a otkrila je i šta ju je najviše podsećalo na Kiju, kada je ona bila u rijalitiju.

- To je nekada bila spavaća soba davnih godina, gde je stajao krevetac za moju Kiju. Nakon toga smo napravili devojačku sobu za ćerku, a sada je to moja oaza mira. Interesantno je da ispod jastuka imam džemper koji čuvam od kada je ona ušla u rijaliti - rekla je Nadica, pa je dodala da joj je upravo taj jastuk služio kao uteha dok joj je Kija nedostajala.

- Na džemperu postoji i fleka koliko sam brisala suze. Kad god mi je nedostajala, uvek zagrlim džemper i on je preživljavao sve moje suze. Bio je natopljen suzama. Govorila sam samoj sebi da ne treba da plačem... - rekla je Zeljkovićeva.

Sve je u znaku Kije, jer je moj život ona. Većina stvari je mojih ruku delo. Sve sama pravim, razne jastuke, činijice i sitnice - priznala je Nadica.

- Pored komode se nalazi moj omiljeni poklon, kada je Kija završila sedmi razred i kupila mi ram sa njenom fotografijom. Pored se nalazi prsten moje majke i jedini novčić koji sam izvukla iz česnice u „Zadruzi" - kaže pobednica poslednje sezone Zadruge za Blic.

Na Buvljaku sam opremala stan!

Nadica otkriva da je većinu stvari kupila na buvljaku kada je opremala stan.

- Na buvljak često odlazim i opremam stan. Imam poznanicu koja mi donese puno materijala i znam to sama da sašijem. Ove zavese su mojih ruku delo. Ništa ja unutar stana nisam puno menjala. Sama sredim, gledam da mi bude udobno i to mi je na kraju najbitnije. Od mašine za šivenje sam napravila sanduk za posteljinu. Kad god mi je dosadno, prefarbam sve i prepravim - rekla je Nadica za pomenuti portal.

Video: Prvi intervju s Nadicom nakon pobede: 50.000€ će dati Kiji, a kada je rekla razlog, rasplakala se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    30. jul 2021 | 13:42

    Juče ćerka dana mama, da se piše pa bilo šta. Malo patetike nije na odmet. Dosadne su obe.

  • Krlja

    30. jul 2021 | 12:25

    Tek ce plakati kad sve izadje na videlo 😂😂😂

  • Ana

    30. jul 2021 | 15:42

    U cemu je vise fora sa Nadicom i Kijom,jesu li realni vise ovi tekstovi o njima,kakvi bre dzemperi i suze,o cemu vise ove dve pricaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA