Nina Radulović u bikiniju ostavlja bez daha! Duge noge, osmeh od milion dolara, a poprsje "grmi"

Mnogi dele mišljenje da je upravo ona jedna od naših najlepših žena

  • 12
Nina Radulović Nina Radulović / Foto: Instagram/nina_radulovic_official

Nina Radulović (35) uživa na moru sa sinom Lavom, a pripadnici jačeg pola barem virtuelno uživaju u vrelim kadrovima srpske voditeljke.

Svesna svog izgleda, Nina samouvereno pozira u bikiniju, pokazujući savršene obline kao rezultat brige o svom izgledu.

Lepa voditeljka dobila je brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi dele mišljenje da je upravo ona jedna od naših najlepših žena.

Podsetimo, Nina se konačno oporavila od operacije koju je imala pre nekoliko meseci. Voditeljka se dugi niz godina borila sa diskus hernijom, a kada se povredila padom niz stepenice bolest joj se pogoršala i morala je na operaciju.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - objasnila je Nina u odgovoru na pitanja pratilaca na Instagramu.

- Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana - dodala je Nina.

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka. Dva neurohirurga kod kojih sam bila nisu imali dilemu da treba da se operišem - pojasnila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    30. jul 2021 | 16:43

    Ali ne verujem da su njojzine grudi.

  • Map

    30. jul 2021 | 16:51

    Odlicno, ona je voditeljka i moze na operaciju kad hoce a nas ostalu boraniju samo stave na listu cekanja i kazu da cemo doci na red kad prodje korona a to izgleda nece biti nikad

  • 🤣🤣🤣

    30. jul 2021 | 17:18

    Za nju apoteka nema leka svojevremeno reče Leka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA