≫ 

Zvezde regiona na Belgrade Music Week-u: Šerifović, Grašo, Bekvalac, Matić, Edita u avgustu na Ušću

Za najmlađu generaciju posetilaca sprema se prava muzička poslastica: Elena Kitić, DJ Mike Ride, Tara i Inas dodati su na već impresivnu listu mladih zvezda, među kojima su Voyage, Gazda Paja, De Vito, Angelina i Nucci

  • 1
Music Week

Izvođači / Foto: Promo/Music Week

Velika imena regionalne pop, pop-folk, trap i hip-hop scene nastupiće od 26. do 29. avgusta na Ušću.

Belgrade Music Week festival podiže ove godine lestvicu i više od toga: po prvi put na ovom, sada već mnogima omiljenom festivalu popularne muzike, nastupa i jedna svetska zveda- RAF Camora, austrijski DJ i trenutno najslušaniji umetnik koji nastupa na nemačkom jeziku.

Nakon objave prvog talasa izvođača, među kojima su se našli Cobi, Buba i Džala, Teodora Džehverović, Hurricane, drugi talas izvođača koji je Skymusic objavio danas, još jednom dokazuje da Belgrade Music Week festival nema konkurenciju.

Zvezde regionalnog pop i pop-folk zvuka najavile su svoj dolazak: Marija Šerifović, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Saša Matić i Edita nastupiće na Ušću! Svoje nastupe potvrdili su i Lexington, Daniel Kajmakoski, Kaya, Nenad Cvijetić.

Za najmlađu generaciju posetilaca sprema se prava muzička poslastica: Elena Kitić, DJ Mike Ride, Tara i Inas dodati su na već impresivnu listu mladih zvezda, među kojima su Voyage, Gazda Paja, De Vito, Angelina i Nucci.

Neprikosnoveni regionalni vokal, Marija Šerifović, predvodi plejadu pop zvezda na ovogodišnjem Music Week-u. Pevačica zbog koje cela Evropa prepoznaje i ceni srpsku pop scenu, nastupiće pred beogradskom publikom na Ušću. Koliko je publika voli i željno iščekuje, najbolje pokazuje podatak da je svaki Marijin koncert u svakoj dvorani naše zemlje, regiona i sveta – do poslednjeg mesta rasprodat.

Nataša Bekvalac održala je koncert pre godinu i po dana, i svi koji su tada uspeli sebi da obezbede kartu u rasprodatoj Areni, s nestrpljenjem očekuju sledeći. Nastup na Music Weeku biće najsličniji tome! Energična i kreativna, Nataša uvek pravi odličnu atmosferu na nastupima, a u fokusu javnosti trenutno je njen najnoviji hit Iz daleka, koji je snimila sa Rastom, i koji je u vrhu trending liste na Jutjubu.

Još jedna zvezda čiji se hit trenutno nalazi u vrhu trendinga je Edita, koja je nedavno snimila pesmu Varalica sa Sarom Jo, i zagospodarila top listama. Edita se proslavila kao vokal grupe Ministarke, nakon čega je neko vreme snimala uglavnom folk numere,

da bi se u poslednje vreme okrenula malo drugačijem zvuku, koji joj je doneo armiju fanova mlađe generacije.

Apsolutni kralj kafanskog štimunga, Saša Matić, vokal koji je osvojio region i godinama ne silazi sa trona, dovešće do usijanja scenu Music Week festivala.

Iz regiona na Ušće dolazi i miljenik beogradske publike Petar Grašo, čije hitove Ako te pitaju, Utorak, Volim i postojim i mnoge druge publika peva u transu na svim velikim regionalnim muzičkim događajima.

Na Ušću će se čuti i hitovi Donesi, Dobro da nije veće zlo, Miris karmina i mnoge druge numere Lexingtona, jednog od napopularnijih pop bendova u regionu, kao i hitovi Daniela Kajmakoskog, koji je nedavno ostvario saradnju sa Skymusic Entertainment Groupom, u čijoj produkciji je izašala njegova najnovija balada Glumim da volim.

U istoj produkciji dve nove pesme snimio je i Nenad Cvijetić, koji takođe nastupa na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u. Veoma poznat beogradskoj publici, Cvijetić već godinama puni najveće gradske klubove, a ove godine započeo je i snimanje solo albuma sa kojeg su se već izdvojile numere Verna i neverna, Maske i Samo jako.

Na Ušću će nastupiti i Kaya, čije hitove Htela bih i duet s Mimi Mercedez "Ne možeš da sediš sa nama" publika rado sluša, kao i Elena Kitić, koji mnogi nazivaju balkanskom Rijanom, jer izgledom, stilom i zvukom podseća na svetsku r’n’b zvezdu.

Broj posetilaca na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u biće ograničen zbog pandemije, pa organizatori pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme.

Prodaja ulaznica po promotivnim cenama od 490 RSD za redovne dnevne ulaznice i 890 RSD za fan pit dnevne ulaznice, počinje 2. avgusta tačno u podne. Ulaznice će se moći nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za

IOS ( https://apps.apple.com/us/app/efinity/id1528523731 ) i Android ( https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.simula.infinity&hl=sr&gl=RS) .

Više informacija možete pronaći na sajtu musicweek.rs

Video: Pao sočan poljubac: Nataša Bekvalac pred punom kafanom razmenjivala nežnosti sa zgodnim frajerom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    30. jul 2021 | 16:44

    Urlatori u vidu pevača mogu sve dok se narodu preti novim merama zbog korone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA