≫ 

Fatalna voditeljka u kupaćem kao "Čuvarka plaže"! Mnogi nisu znali da ima ovakvu guzu

"Predivna si", "Vreme je protiv tebe nemoćno", "Ovo može ubiti", pisali su joj pratioci u komentarima

  • 2
Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek; Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović (45) je na Instagramu objavila fotografiju u jednodelnom belom kupaćem kostimu i oduševila mnoge.

Naime, ona je pozirala okrenuta leđima, pa je oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži koji su zumirali fotografiju, kako bi bolje videli njene obline.

U heštegovima je naglasila da je trenutno na odmoru i da joj ništa drugo ne treba. Međutim, nije otkrila na kojoj lokaciji uživa.

"Predivna si", "Vreme je protiv tebe nemoćno", "Ovo može ubiti", pisali su joj pratioci u komentarima, a oglasio se i Neven Ciganović koji joj je uz emotikon vatre i srca napisao da je dovoljno samo pogledati ovu fotografiju. Nikolininu objavu lajkovala je i pevačica Maja Šuput.

Inače, Ristović je ranije objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini s dubokim dekolteom. Uz fotografiju je priložila i zanimljiv opis iz kog je jasno da je sa suprugom išla u izlazak bez dece.

- Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vreme obavezno i prakuje se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili isterivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Posebno se preporučuje zaposlenim roditeljima male dece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu - napisala je Nikolina.

Podsetimo, voditeljka zbog posledica trovanja gasom morala je mesece da posveti lečenju, kako bi svoj organizam dovela u normalu. Najveća podrška u tim trenucima bio joj je suprug Vidoje Ristović, koji je svakodnevno vodio računa o Nikolini i njihovoj ćerki Uni Sofiji.

Naime, po savetu lekara krenula je na terapije u barokomori.

Video: Nikolina je spremna za novi početak: Pohvalila se luksuznom vilom od 500 kvadrata, koju tek oprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA