Taki nastavlja sa šokantnim izjavama o svojoj ćerki: Nešto čudno se dešava sa Majinim silikonima

- Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu - kaže Taki

  • 11
Zadruga 4, Finale Maja i Taki Marinković Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković navodno ima problema sa silikonskim grudima i uskoro će otići kod hirurga, a njen otac Radomir Taki Marinković je naveo da ima nešto "čudno" kod Majinih silikona.

Kako je Taki rekao, ovaj problem će biti rešen po njenom povratku iz Crne Gore.

- Iskreno da vam kažem, čekam nju da dođe iz Crne Gore, pa ćemo da vidimo šta treba da se radi. Moraćemo do hirurga da on vidi šta se dešava. Lagao bih kad bih rekao da i ja ne vidim to što vi kažete, jeste nešto čudno. Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu - kaže Taki za Republiku.

Inače, Maja trenutno boravi u Crnoj Gori, a kako domaći mediji prenose problem su joj napravili silikoni u grudima.

- Maja bi mogla da padne u očaj pošto je i silikoni izdaju. Gde baš sad kad se nameračila da radi i sama zaradi za život?! Poslednjih dana nema gde nije stigla hvaleći se na društvenim mrežama fotkama sa raznih morskih žurki i pena-partija. Možda je baš takav tempo i presudio da se Janjuševoj bivšoj grudi izduvaju kao balon - kaže izvor iz Crne Gore i dodaje:

- Usred najtežeg perioda kada se bori da preboli najveću ljubav Marka Janjuševića Janjuša, te finansijskog kraha, usled kog sada nije u prilici ni da ode na remont, ostaje bez glavnih atributa zahvaljujući kojima je i nastojala da prebrodi krizu. Uzdala se u top-telo, a sada je i ono izdaje. Verujemo da će joj, kao i dosad, tata Taki i ovog puta izaći u susret i iskeširati popravku po povratku u Beograd - zaključuje izvor za pomenuti portal.

Video: Maja Marinković se sveti Janjušu: Vreo snimak iz kupatila u minijaturnom fluorescentnom bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    30. jul 2021 | 18:28

    Danas je Ognjena Marija veliki praznik.Idi Taki sa tvojom ćerkom u crkvu upalite sveću za zdravlje da vam Bog da pamet.

  • Ja

    30. jul 2021 | 19:44

    Bolesno! Jeziv odnos!

  • RoBot

    30. jul 2021 | 20:46

    Trebalo bi biti kaznjivo da se ovima daje prostor u medijima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA