≫ 

Miki pred Zadrugu 5: Ako zbog neke beštije izgubim porodicu, onda bi trebalo da se obesim

- Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju - rekao je Miki

  • 14
Miki Đuričić Miki Đuričić, Foto: Nikola Tomić

Miki Đuričić prvi je poznati učesnik pete sezone rijaliti programa "Zadruga", a sada je progovorio o svom učešću i istakao da mu je najbitnije da ne prevari svoju partnerku sa kojom ima ćerku Dunju.

- Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju - rekao je Miki.

- Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bi stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu - rekao je Miki.

- Ja nisam u nesrećnom braku, kao što su ovi neki bili u nesrećnim brakovima, pa varali žene. Ja sam srećan sa ženom i ćerkicom - rekao je Đurićić i dodao da ne postoji osoba koju ne bi voleo da vidi u Belooj kući.

- Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni - rekao je Đuričić, a onda se osvrnuo na odnos sa Tomovićem.

- Mi smo dva konja, koja, umesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju - rekao je Miki za "Srpski telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    30. jul 2021 | 20:23

    Nerazumem Pink, izbacite nekog ko je nasilnik i siledžija i onda ga ponovo pozoveš i debelo platiš? Baš čudno!

  • Peđa

    30. jul 2021 | 20:21

    Našla se karakterna gromada Miki iz Kupinova, lažni pčelar koji živi od rijalitija do rijalitija da priča o karakterima ostalih učesnika u rijalitiju?!

  • Antap

    30. jul 2021 | 23:00

    Ljudi moji, pa ovaj kromanjonac će da stekne penziju u ovim rijaliti budaleštinama. Može li neko da stane na put ovim i ovakvim emisijama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA