≫ 

Karleuša preko guze ima samo tračice: Za njen "najopasniji" atribut ne treba zum

Jelenin bikini je malo šta prepustio mašti, pa su joj poručili da je mogla i bez njega da se slika

  • 18
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Prinstskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša za "dobro jutro", neki bi rekli i najbolje, u nikad provokativnijem izdanju.

Pevačica je sa ćerkama na odmoru u Bodrumu, a sa ove destinacije svoje pratioce počastila je vrelim kadrovima svog tela. Ona je na sebi imala bikini, bukvalno od tračica, a kako je leđa okrenula ka kameri, u prvom planu bio je njen "najopasniji" atribut.

Jelena je pozirala i dok je klečala na pesku, na sebi je imala Guči bikini, koji je malo šta prepustio mašti, pa su joj poručili da je mogla i bez njega da se slika.

"Ne treba ti ni ta vezica", "Kakva guza", "Bomba si", "Ovo je opasno gledati ", "Ribetina", "Nemaš konkurenciju", "Telo kao boginja", neki su od komentara.

Podsetimo, dan nakon što su Jelena, Atina i Nika stigle u Bodrum, buknla je vatrena stihija u šumi nedaleko od hotela, zbog čega su pevačica i njena deca, kao i ostali turisti, evakuisani.

- Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori, upravo su došli da nas evakuišu, ja sam tu sa decom - rekla je Jelena dok je snimala požar.

Jelenine nove vrele fotke pogledajte u galeriji u nastavku, na 2, 3. i 4. mestu:

Zbog vatre i gustog dima Jelenine ćerke su bile uplašene, a pevačica je podelila i fotografiju na kojoj Nika gleda u pravcu požara, dok Atina od šoka jednom rukom prekriva usta, a drugom pokazuje na užasavajući prizor.

- Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Deca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce - poručila je Jelena nakon što se sa decom vratila u hotel.

Video: Ne plašite se! Drama Jelene Karleuše, smiruje preplašene ćerke u toku evakuacije zbog požara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA