≫ 

Priča se da će ova slavna srpska glumica igrati Lukasovu majku u seriji o njegovom životu

Lik Acinog oca navodno bi trebalo da tumači Milutin Mima Karadžić

  • 10
Aca Lukas Aca Lukas / Foto: Nikola Tomić

Uskoro bi trebalo da počne snimanje serije o životu Ace Lukasa (52), pod nazivom "Kafana na Balkanu", kako mu se zove i jedna od pesama koje je otpevao.

Konkretno, snimanje treba da počne na jesen, po scenariju koji je pisao Vanja Bulić, a po Lukasovoj nedavno objavljenoj autobiografiji.

Kako se priča, pevačevu majku mogla bi da igra glumačka diva Mirjana Karanović.

- Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu - ispričao je izvor za Alo! i otkrio koja će se još imena našeg glumišta navodno naći u projektu.

- Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić - - tvrdi izvor pomenutog lista.

- Za sada se ne zna ko će biti režiser serije, postoji mogućnost da to bude Miša Vukobratović ili Dušan Popović. Pregovara se sa ozbiljnim imenima, a cilj je da sve bude na najvišem nivou - zaključio je izvor.

Podsetimo, pisalo se da bi lik Acinog oca trebalo da tumači Milutin Mima Karadžić, ali niko od pomenutih glumaca se ovim povodom nije oglašavao.

Video: Karleuša o Aci Lukasu: On je bio najveći klovn u žiriju! Reći ću mu to ako ga vidim, pošto je mali!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рке Коке

    31. jul 2021 | 09:28

    Битна личност по којој треба снимити филм. Невероватно и тужно...

  • 🙂

    31. jul 2021 | 09:26

    Moram da pitam koja je poenta ovog filma? Je l to kako ne treba živeti? Ok, ako treba da posluži kao negativan primer.

  • Miki

    31. jul 2021 | 10:26

    Nisu snimali filmove o istorijskim ličnostima naše zemlje, o mnogom blistavim umovima al zato aj da se, snimi film o lukasu. Još nek ga država finansira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA