≫ 

Vladimir Tomović: Najveća sam rijaliti zvezda u bivšoj Jugoslaviji, a Pinku neću platiti ni dinara!

Tomović kaže da smatra da nikome ništa nije dužan

  • 10
Vladimir Tomović

Vladimir Tomović / Foto: Instagram/vladelije

Vladimir Tomović oglasio se na Instagramu povodom spekulacija da pregovara oko ulaska u Zadrugu 5.

Sebe je nazvao "najvećom rijaliti zvezdom bivše Jugoslavije", a pre toga je naveo da televiziji Pink, zbog diskvalifikacije, neće platiti ni dinara kazne.

Evo vam informacije iz prve ruke: Niti pregovaram oko ulaska, niti sam bilo kome bilo šta dužan, a ponajmanje Pinku gde sam odradio svaki dinar koji sam uzeo - počeo je Vladimir.

- Tužbe me ne zanimaju, ali pošto znam kako sve funkcioniše, slobodno im prenesite da im dinara nikada platiti neću, ne zato što sam bahat već zato što su oni prvi u dva navrata kršili ugovor - dodao je Tomović, a onda zaključio:

- U potpisu Vladimir Tomović, najveća rijaliti zvezda u bivšoj Jugoslaviji. Ćao.

Podsetimo, nedavno je kod Vladimira bila i Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša.

Kako nam je po povratku iz Crne Gore rekla Ivana, promenila je mišljenje o Tomoviću.

- Ostala sam u kontaktu sa Vladimirom, naravno. Nakon što smo se upoznali promenila sam mišljenje o njemu, sada je još bolje. Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom - rekla je Ivana za Telegraf JETSET.

Kako su sada dobri prijatelji i jedno za drugo imaju samo reči hvale, a ljubavi se uglavnom rađaju iz prijateljstva, pitali smo Ivanu da li nakon poznanstva sa Tomovićem postoji šansa da njihov odnos u nekom trenutku preraste u nešto više od drugarstva.

- Ne znam šta bih rekla, za sada je prijateljski odnos... - rekla nam je Ivana ne isključujući mogućnost ljubavi sa Tomovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA