≫ 

Ceca se opustila u luksuznom džipu, pa na svoj način đuskala uz "mafijanje" Jale brata

Pevačica je tokom vožnje uživala u zvucima velikog hita

  • 28

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je objavila video iz svog automobila u kojem je vidno raspoložena pevala popularnu pesmu "Partijam" koju u originalnoj verziji izvodi Jala brat.

Naime, pevačica je tokom vožnje uživala u zvucima pomenute pesme. U jednom trenutku snimila je kako đuska i rukom prati ritam pesme.

- Tera me da partijam, ona tera me da mafijam - pevala je ona.

Pomenuti hit je izuzetno popularan među mlađom publikom, ali definitivno "leži" i Ceci, koja je poznata po folk pesmama.

Podsetimo, Svetlana Ražnatović govorila je nedavno o teškim periodima u životu iz kojih je izašla njena najemotivnija pesma u karijeri - "Pile" i stihovi koji su zaista posebni.

Pevačica je otkrila šta za nju znače stihovi ove pesme.

- Najteže suze su mi bile one koje su padale na gore. Marina je napisala jednu sjajnu metaforu, ona je potpuno neponovljiva, i sve što je napisala za mene zaista su antologijski tekstovi. Što se tiče tih suza koje padaju na gore, to su sve one suze koje smo prolili zbog ljudi koji više nisu sa nama, koje više nikada nećete videti. To meni ima to značenje, žal za tim ljudima - priča Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA