≫ 

Gledateljka upitala Nadicu koju je školu završila: "Da je fakultet, ne bismo mogli da živimo od nje"

Nisam merodavna da pričam o tome - nastavila je Nadica.

  • 17
Nadica Zeljković

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković godinama radi kao konobarica, a sada ju je jedna gledateljka isprozivala kada ju je pitala da li je i gde završila školu za ugostiteljstvo.

- Pozdrav za najpoznatiju konobaricu. Znala sam da ste interni komercijalista. Zamislite da je završila neki fakultet, tek bi se hvalila, tek onda od vas ne bi moglo da se živi - rekla je gledateljka.

- Jesam, u kući, što se tiče komercijale i budžeta, jesam, ali se bavim ovim ugostiteljstvom već 30 godina - odgovorila je Nadica.

- Završila sam komercijalnu školu, nisam nastavila ugostiteljstvo. Moja ćerka je nastavila, kako bi bila kvalifikovana. Ja sam jedna radnica, kao što znate i sami. Da li bi se moglo živeti i da imam fakultet, možda zato što mnogo pričam, eksponiram, ne znam šta je gospođa htela da kaže. Nisam merodavna da pričam o tome - nastavila je Nadica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. avgust 2021 | 07:33

    Prevejana zenturaca i bivsa svalerka je nivo Srpskog naroda... Glasali ste gledajte i tapsite prostaci

  • vosoko ne kvalifikovana

    1. avgust 2021 | 08:18

    zasto se njoj daje prostor strasno

  • Ena

    1. avgust 2021 | 08:47

    Zena je iz naroda i zeli da kaze da i nki obican radnik eto moze da ucestvuje u rijalitiju i pokaze svoju inteligenciju i bez skole i cak i da pobedi.U cemu je problem toj gospodji sto je proziva za fakultet ,pa eto sve mlade devojke su pokazale svoju inteligenciju i sposobnost na obicnom kvizu znanja sto i prvacici znaju a one su toliko lupetala da se i mi gledaoci stidimo njihove bruke.One neznaju ni sta je bruka ni sta je kultura osim da se naduvaju silikonima i na prljavo lice stavljaju kilo sminke.Toliko o mladim ucesnicama i njihovim diplomama.Bravo Nadice uspela si mnogima da stanes na zulj.Nisam fan niciji vec duzi period jer sve se svodi na zaradu i sve je montirano sta treba da se radi da bi se skrenula paznja .Nazalost rijaliti je sve osim zabavnog programa ,vise lici na latino seriju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA