≫ 

Scene intimnog odnosa Milana Marića i Miloša Timotijevića završile na sajtu za odrasle

- Smešno je i malo morbidno što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta? - rekao je Marić

  • 5
Film Narednik 2012, LGBT, gej, Milan Marić, Miloš Timotijević Printskrin: scena iz filma "Narednik"/Dart Film & Video
Milan Marić i Miloš Timotijević Milan Marić i Miloš Timotijević / Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Milan Marić i Miloš Timotijević završili su na sajtovima za odrasle, a sve zbog scena iz filma "Narednik" iz 2012. godine.

Tako se njihove intimne scene koje su snimili mogu videti na pomenutim platformama, pod kategorijom "gej pornići", iako je reč o umetničkom ostvarenju. Konkretno, reč je o sceni kada lik, kog igra Milan, oralno zadovoljava Timotijevića, a potom njih dvojica prelaze na vrelu akciju u krevetu.

Ovo nije prvi put da glumci ni krivi ni dužni završavaju na sajtovima za odrasle, pošto su brojne scene tu postavljane. Jedna od njih je i vrela scena koju je Jelisaveta Orašanin svojevremeno imala sa Nebojšom Dugalićem u ostvarenju "Žigosani u reketu".

Podsetimo, Milan je ispričao da mu nije predstavljalo problem da tumači ove scene.

- Nije bilo preterane frke, bilo je izazovno i meni i Milošu da razumemo te ljude. Na kraju krajeva, to je samo jedna scena u filmu posle koje kreće tragična priča. Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni, ali sve je bilo u redu. Te scene jesu vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci. Posle toga radili smo još sto puta zajedno - ispričao je Marić.

Kako je rekao, ne smeta mu što su scene završile na sajtovima za odrasle.

- Smešno je i malo morbidno što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta? - rekao je glumac za Alo!.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    1. avgust 2021 | 11:04

    Sve smo jadniji i bedniji 😢

  • Xx

    1. avgust 2021 | 11:31

    M sta se folirate. Javno kao svi zgrozemi. Tajno svi se ljube grle polugoli i pijani ponesto zavrse. Kao posle, brate, bili smo pijani. Pa bre i Uros u slagalici, brate moj, lepi moj, ljubi te brat, kad dodje neki momak, on se pogubi. Kod nas je pederaj ogroman a latentan tek. Drugari i kumovi se najvise vole. Ma dosta bre vise sa foliranjem. Sve veliki j...ci. pitajte zene kakvi su zaista je...i. sve go impotentan. A i kako da bude kad su keve to pre svega emotivno kastrirale. Ma mogao bih ovako do sutra, koliko je primera. Ali da stanem na ovome.

  • Trig

    1. avgust 2021 | 10:41

    Fuj.E moja Srbijo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA