Ne jedna, nego čak 3 pesme: Milica Jokić pokrenula "revoluciju" i poslala snažnu poruku

Još od kada se kao devojčica pojavljivila u muzičkim takmičenjima "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde" Milica Jokić važi za jednu od najboljih i najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a sada je ona porasla i odlučila da pomeri granice i otpočne svoju revoluciju

  • 2
Milica Jokić

Milica Jokić / Foto: Marko Arsić

Glavno oružje biće joj pesme i to ne jedna nego čak tri.

Milica je sa timom svojih saradnika na čijem je čelu producent i kompozitor Saša Nikolić spremila projekat pod nazivom "3logija", koji je svoju premijeru imao u vidu spota i pesme "Leptirići".

Čitav projekat je već nedeljama intrigirao javnost jer mu je prethodila kampanja kakva nikada ranije nije urađena na ovim prostorima. Tizeri o muzičkoj revoluciji su izazvali ogromnu pažnju, a Milica je sada objasnila i o čemu se radi.

- Želeli smo da u ovim vremenima kada je muzika zbog pandemije i mera već dugo u drugom planu pružimo ljudima makar kratki beg od svega - počela je Milica.

- Zato smo i snimili tri pesme koje su deo projekta "3logija", a ono što je zanimljivo je da su u pitanju potpuno stilski i žanrovski različite numere. Spotovi će biti objavljivani u razmaku od po nedelju dana, a "Leptirići" su prvi jer je u pitanju vesela letnja pesma. Mnogo ljubavi, vremena i pažnje je posvećeno svemu i jedva čekam da čujem reakcije - rekla je mlada pevačica.

Pesma kojom Milica otvara novo muzičko poglavlje u svojoj karijeri je, prema prvim komentarima, pun pogodak, a da li i vas "Leptirići" pokreću, zaključite sami.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    1. avgust 2021 | 13:34

    Nekada su talentovani muzičari izdavali albume i pravili remek - dela, a danas je vest ako izbace "čak 3 pesme"... Nikad čuo za ovu Jokicevu, vrvt neka tatina ćerkica, mnogo kesa iza, pa malo da se dete zabavlja pevanjem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA