≫ 

Posle Ruskinje se oglasila još jedna Bikovićeva bivša: Mogla bih da dodam niz gnusnih stvari!

Tatalovićeva je rešila da i ona nešto kaže povodom reči Arine Vološine

  • 22
Miloš Biković, Barbara Tatalović Foto: Instagram/barbaratatalovic

Nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem, oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

Naime, i u prethodnom periodu Barbara je nekoliko puta, više diskretno, u javnost iznosila detalje svoje veze i raskida sa Milošem Bikovićem, a na osnovu nekih njenih ranijih objava na društvenim mrežama, moglo se zaključiti da ovo njeno iskustvo nije bilo prijatno.

Sada je Tatalovićeva rešila da i ona nešto kaže povodom reči Arine Vološine.

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - započela je Barbara na svom storiju, pa dodala.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Povodom optužbi svojih bivših devojaka, Miloš Biković još uvek se nije oglasio, a kakva će biti njegova strana priče, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

Više o tome pročitajte na klikom na link.

Video: Život na relaciji Beograd - Moskva: Probudim se i ne znam u kom sam gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    1. avgust 2021 | 21:48

    Devojke,da li vas je neko prisiljavao da budete sa deckom? Ako vas je Milos prisilio da budete njegove devojke ,to je za policiju . U suprotnom ,siroko vam polje ,ne razumem cemu iznosenje privatnih stvari iz veza,osim ako necete da bacite ljagu na decka?! Slavan je ,a izgleda vama zao sto niste vi...?

  • Jelena

    1. avgust 2021 | 22:35

    Samo povrsni ljudi ne vide sustinu doticnog umsljenog glumca.

  • stojadin pavlovic

    1. avgust 2021 | 22:29

    Kao los je pa ko te tero godinu dana da budes sa njim. Sto ga nisi ostavila posle mesec dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA